Ostanio odiwedziłem znjomego który ma kuchnię 30 metrów kwadroatowych i sobie zrobił tak bardzo nowocześnie, np. płytami dekoracyjnymi luna wyłożył ściany. Efekt mi się spodobał, takie płyty mają wklęsłości i wypukłości i wymiar 60x60cm. Do dużej kuchni są w sam raz.
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Anitkaaaa majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline karola12 kierownik
|
|
| |
Gość: aida praktykant |
Mi udało sie odnowić swoja naprawdę tanim kosztem, w sumie to zmieniłam wygląd i chrakter. Z nudnej klasycznej wyszła super ciekawa i nowoczesna, a wystarczyło tylko zmienić akcesoria i dodatki. W sklepie kuchnianawidelcu.pl co raz wyszperam coś fajnego i niedrogiego, ale oni maja asortyment, no i te promocje to prawdziwe okazje, nawet do 50%, a to już coś.Teraz zastanawiam się nad tą maszynką do robienia lodów, ale chyba jednak zdecyduję sie na nią, dzieciaki będą miały niezła frajdę, a co własnej roboty to nie kupcze. |
| |
Reklamy Google | |
offline Alteza sufity napinane doświadczony
|
Jeśli ktoś może sobie pozwolić na dużą wyspę, z
kamiennym blatem, z pewnością będzie zadowolony. Zamiast
białych czy czarnych mebli, wybrać można takie w kolorze
naturalnego drewna. Całość uzupełni sufit napinany,
który skrapla parę wodną na swojej powierzchni, nie
zatrzymując jej. |
| |
offline Endy76 kierownik
|
Mi podobają się dwa style: nowoczesny i skandynawski, więc gdybym miał remontować kuchnię, nie wiem na jaki bym się zdecydował. Oba mają w sobie "to coś". Poza tym obczaj sobie http://habermeble.pl/ i sprawdź, co mają w swojej ofercie, bo może akurat coś się spodoba. |
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
Gość: Deinn praktykant |
|
| |
Gość: VolteRR praktykant |
|
|