Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ??

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 kwietnia 2013, 08:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio bardzo dobry materac do łóżka kupiliśmy w sklepie http://atmmeble.pl/lozka-tapicerowane/1/2/ przywieźli go nam do domu kurierem, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2013, 12:05

Moim zdaniem taki materac powinien być przede wszystkim wygodny i miękki. Polecam głównie sprężynowy lub ewentualnie sprężynowo kokosowy. Znakomicie sprawdzi się do łóżka dziecięcego.

www.Nawigator-24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2013, 20:33

to może coś dla dziewczynek :D bo tak same samochodziki, ja jestem zachwycona tym łóżkiem: www.puchatkolandia.pl/duze-lozko-zamek/ moja mała by chyba umarła ze szczęścia :D w sumie sama w takim bym się położyła :D

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 08:21

Ale ładniutkie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2013, 20:16

Z łóżeczkiem dla dziecka tak jak z łóżkiem dla dorosłego , ma być przede wszystkim wygodne. www.decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 08:22

A to się zgadzam, ale jak to zawsze bywa, najlepiej wybrać wygodne i ładne łóżko

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2014, 13:41

http://www.puchatkolandia.pl/meble-dla-dzieci/ - tu jest wybór łóżeczek dla dzieci, zarówno zwyczajnych, jak i ciekawszych. Mój siostrzeniec ma autko samochodzik, niestety i tak woli spać z mamą

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2014, 14:56

Ciekawe łóżka dla dzieci można znaleźć na epinokio.pl, ja swojemu synkowi kupiłam tam łóżko-auto wyścigowe, jest zachwycony - traktuje je zarówno jako miejsce do spania, jak i do zabawy

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 19:52

A ja osobiście polecam łóżka piętrowe szczególnie dla rodziców którzy urządzają wspólny pokój dwójce dzieci. Sama wypróbowałam takie rozwiązanie i jak na razie moje pociechy bardzo sobie je chwalą :) Bardzo ładne, dobre jakościowo łóżka piętrowe można znaleźć na stronie http://lozkapietrowe.com Ceny również są przyzwoite. Wiem, bo sama wybierałam tam łóżko dla swoich maluchów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 marca 2014, 12:11

łóżko samo w sobie nie musi być oryginalne - może być proste, w nierzucającym się w oczy kolorze, jak np. meble flexa terra. a oryginalnie można je zaaranżować, wykorzystując dodatki odpowiednie do wieku dziecka i jego potrzeb. łóżko mamy w ten sposób na lata a dodatki zmieniać jak zachodzi potrzeba. wygooglujcie sobie takie rozwiązania, wg mnie to super ekonomiczne a przy tym także ładnie wygląda i dzieciaki mają frajdę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >