Pomysł na wakacje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

13 kwietnia 2016, 16:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak co roku zapewne pojadę nad morze :) Myślę całkiem poważnie o Łebie. W sumie to słyszałam na temat Łeby wiele dobrych opinii, a znajoma podesłała mi link do łeba noclegi. Co sądzicie o tamtych rejonach? Czy to dobry pomysł?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2016, 21:44

Morze jest super aczkolwiek niektórzy "plażowicze" mogą być uciążliwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2016, 09:52

Polska jest dobrym wyborem na krótkie wycieczki, w lecie raczej ciężko o odpoczynek nad morzem. Na dłuższe wyjazdy wolę pojechać gdzieś za granicę, ostatnio marzy mi się rejs na Karaiby i znalazłem nawet w przystępnej cenie na http://www.tanierejsowanie.pl. Ale i tak będę musiał odłożyć przez co najmniej dwa lata, mam nadzieję, że będzie warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2016, 21:09

Ja lubię spędzać wakacje nad morzem żeglując i zawsze udaje mi się to osiągnąć z www.globtourist.com

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2016, 22:12

Mazury to na prawdę cud natury, tylko tam mogę odpocząć na prawdę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2016, 12:26

Mam znajomych, którzy co roku jeżdżą na Mazury. Ja jednak wolę na wakacje wybierać zagraniczne kierunki.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2016, 13:30

Ciekawym pomysłem jest na przykład Bułgaria i wypożyczenie tam auta. Top Rent A Car Bułgaria ma bardzo dobre oferty taniego wynajmu samochodów i dobry serwis: https://toprentacar.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2016, 15:13

wakacje w Polsce są drogie, za prawie ta same pieniądze można wybrać się gdzieś za granice :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2016, 11:42

Ja już nad Polskie morze nie jadę! Kurtka i płaszcz przeciwdeszczowy to podstawa u nas nad Bałtykiem.. Tym bardziej, że obecnie nie trudno znaleźć w internecie tanie bilety lotnicze np. na eloty.pl we wszystkie strony świata. Cenowo wychodzi bardzo podobnie a przynajmniej nie trzeba bać się o pogodę :P

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2016, 23:19

Wcale nie musi być drogo w Polsce, zależy gdzie konkretnie się wybieracie :) A na fajny rodzinny wyjazd jest wiele fajnych miejsc np. http://www.hotelfajkier.pl/dla-dzieci w okolicach Jury Krakowsko Częstochowskiej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 439

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >