Porada w sprawie Aura Park

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

26 sierpnia 2008, 19:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Chciabym kupić mieszkanie w Warszawie. Jestem laikiem w tej dziedzinie i trochę boję się oszustów. Może ktoś mógłby mi pomóc. Bardzo podoba mi się oferta dewelopera MillYon (www. aurapark.com.pl) i osiedle Aura Park na Woli. Będę wdzięczna za wszelkie opinnie i porady dotyczące tego inwestora i jego prac.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2008, 23:44

Z tego co mi wiadomo jest to rzetelna oferta. Mam znajomych, którzy mieszkają na tym osiedlu i nie słyszałem, aby narzekali na standard bądź większe problemy z wykonawcą. Są to nowoczesne i ekskluzywne obiekty, przy tym nie zapomniano o wkomponowaniu sporej "dawki" zieleni w krajobraz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2008, 22:02

Dziękuję za informację. Twoja wiadomość mnie trochę uspokoiła i zachęciła do podjęcia decyzji o zakupie mieszkania właśnie w Aura Park :) Mam nadzieję że bedzie mi się tam dobrze mieszkało. pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2008, 23:46

Tylko nie Aura Park i Mill-Yon!!!

Około 100 osób, które kupiły mieszkania w Aura Park walczy z deweloperem.
Mill-Yon nie dotrzymuje umów, zaniża standard inwestycji, realizuje koszmarne rozwiązania architektoniczne (wązkie przejścia, duszne klatki schodowe bez wentylacji, światła na klatkach świecą się całą noc - brak włączników), jakośc wykonania też koszmarna - przeciekające garaże i mieszkania na parterach. Dramat!

reszta tutaj:
http://picasaweb.google.pl/auraparkmillyon/Au raParkGaraEDzieOMillYonIPBMPoUdnie#

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2012, 13:42

dobrze wiedzieć... ja aktualnie szukam jakiegoś przytulnego mieszkanka w wawie lub okolicy. Słyszałam,że w Piasecznie jest jakaś dobra inwestycja,ale trzeba to sprawdzić..a może Bielany:-) tam jest tak zielono:-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2012, 11:31

W Piasecznie to mi się widzi ten budynek Artina. Gdybym nie był singlem to już bym kupował jakieś mieszkanko w nim. Ciekawi mnie ta promocja że wpłaca się 5 tysięcy i można się wprowadzać. Może sytuacja się u mnie zmieni za kilka miesięcy to zobaczę bo taka okazja może się już nie nadarzyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2012, 13:18

A może właśnie bycie samemu jest lepszą opcją na taką inwestycje przy takiej promocji, wydatków pobocznych mniej, sam decydujesz o swoim budżecie. A Piaseczno wg mnie dogodna lokalizacja i mniemam że się rozrośnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 279

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >