Porady od dekarza z Warszawy
«
Powrót do artykułu: Porady od dekarza z Warszawy | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Bramy garażowe – rodzaje i zastosowanie Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Jeżeli jesteśmy w temacie bramy garażowej to polecam zgłosić się do profesjonalistów. ja znam taką firmę i jest to bramy tczew i ja zamawiałem u nich taką bram...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re...
- Czym kierować się wybierając drzwi zewnętrzne Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Ja drzwi w domu wymieniałem kilka lat temu ale faktycznie coraz częściej myślę o tym, aby znów je wymienić.. trochę są zjechane i niestety nie są w 100% nieprze...
- Modernizacja windy Liczba postów: 120 Grupa: Budowa i re... Jeśli chodzi o remonty, dostawę części zamiennych, modernizację wind to sprawdzi wam się firma Spel-Rem z Wrocławia https://www.spel-rem.com.pl/oferta To doskon...
- Czysta woda w domu Liczba postów: 55 Grupa: Budowa i re... Woda musi być dobrej jakości - mam na myśli czystość i odpowiednią zawartość minerałów. To przecież podstawowy składnik naszego organizmu - nie powinno się oszc...