Potrzebuję Waszej pomocy w zakresie doboru odpowiedniego materiału na wykonanie hydroizolacji przy tarasie. Czy możecie mi polecić rozwiązanie do stosowania na zewnątrz i co ważne, aby była w przystępnej cenie? Pozdrawiam i mam nadzieję, że mi będziecie w stanie rzeczywiście pomóc. Pozdrawiam!
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja tutaj jestem za tym abyś również sprawdził propozycje materiałów od producenta WaterBlock bo rzeczywiście jest w stanie zapewnić Ci bardzo dobrą jakość, trwałość oraz wydajność w rozsądnej cenie. My postawiliśmy na hydroizolację dwuskładnikową i jak na razie nie ma zastrzeżeń. Zimę nasz taras przetrwał bez najmniejszych problemów więc pierwszy egzamin już zaliczyła. |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Co do tarasu to jest różnie, bo jeżeli znajduje się on nad pomieszczeniem ogrzewanym to wtedy warto zastosować 3 warstwy, czyli najpierw położyć WB Duo Flex, następnie WB Membrana dającą 100% szczelności i na samą górę WB 2K to połączenie gwarantuje spokój na długie, długie lata! |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
W pełni zgadzam się z poprzednikami, ponieważ już sam trochę tego typu izolacji wykonałem, ponieważ zawodowo zajmuję się stawianiem domów oraz wykończeniami i rzeczywiście jeżeli chodzi o dobrej jakości rozwiązania to WaterBlock jest jedną z najlepszych opcji na ten moment dostępnych na rynku. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Cash Advance praktykant |
|
| |
offline helion2004 praktykant
|
|