Gość: Iras praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Alan praktykant |
Posadzki epoksydowe, poliuretanowe stosowane są w
budownictwie ogólnym, w pomieszczeniach przemysłowych np.
Między grubością posadzki a jej obciążeniem występuje
zależność - im jest ona grubsza, tym większym
obciążeniom może być ona poddawana. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Iras praktykant |
|
| |
offline JBZ fachowiec
|
Posadzki chemoutwardzalne wymagają spełnienia trzech
podstawowych wymagań: |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Ja robiłem podłogę w garażu właśnie przy pomocy posadzek żywicznych i jestem bardzo zadowolony. Szczególnie polecam te z firmy Pol-trade. Są z Żywca, czyli z moich okolic i mają naprawdę dobre produkty po przystępnej cenie. |
| |
Gość praktykant |
| |
Gość praktykant |
| |
Gość: zadowolony praktykant |
Ja robiłem posadzki żywiczne w swoim domu między innymi w garażu, na balkonie i w łazienkach. POLECAM...Trzeba tylko uważać jaki producent jest żywic. Mi robiła firma www.moderno.com.pl, oni robią dobrze, nie są tani ale jakość kosztuje bo robią je na PERANie. Wogóle nie ma zapachu podczas instalacji, w wybór mają ogromny. naprawdę polecam |
| |
Gość: hoł praktykant |
|
|
Posadzka z żywicy epoksydowej
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
- Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
- Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
- Podłogi Liczba postów: 236 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...
- Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 376 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....