offline Felix85Felix doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lawiana inżynier
|
Jeśli szukacie dobrej jakości pościeli, która nie spierze Wam się po kilku praniach, to koniecznie sprawdzcie ofertę sklepu Selene. Kupuje tam pościele od ponad roku i jestem z nich bardzo zadowolona, bo po tym czasie są w zasadzie prawie jak nowe. Niedługo chce sobie kupić kolejna i chyba wybór padnie na tą https://sklep.selene.pl/posciel-hayka-sloma,3 ,9693,4639 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MagdaK praktykant |
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Michalina1985 majster
|
Ja swoją pościelkę tak jak i inne dodatki kupiłam w sklepie www.tendina.pl. Jak ktoś jeszcze nie zna tego sklepu to serdecznie polecam bo można tam kupić wszystko co jest potrzebne do domu z akcesoriów tekstylnych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: baśka O praktykant |
Również mam taki swój ulubiony sklep jagodowykot.pl, gdzie kupuje pościel także dla dzieci. Jednak ja u nich mogę kupić nie tylko tekstylia ale w ogóle całą masę rzeczy do domu od mebli po oświetlenie, a skoro o nim mowa to polecam, bo jest całkiem sporo promocja nawet do 60%, a to juz dużo. |
| |
offline Malibu praktykant
|
Ja ostatnio kupiłam w Pepco i nie narzekam. Wcześniej
kupowałam w Ikei i też była dobra. |
| |
offline Gunia23 doświadczony
|
Zawsze zwracam uwagę na to, żeby kupować tylko pościel dobrego gatunku, z najlepszych materiałów, żeby móc jak najlepiej odpoczywać w nocy. Szukam ich zwykle w dobrych sklepach internetowych (np. https://podpierzyna.com/pol_m_Do-sypialni_Pos ciel_Posciel-satynowa-325.html) gdzie ceny są niższe, a wzory bardziej różnorodne. Taka pościel z satyny czy bawełny dodatkowo jest znacznie korzystniejsza nawet dla naszej skóry czy włosów. |
| |
offline JackieBoy praktykant
|
|
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
|
Pościel do domu
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...