Poszkodowani przez AB SA

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 października 2010, 13:53

Zgadzam sie: good 0 bad

jestem posiadaczem wyroku z klauzula natychmiastowej wykonalnosci przeciwko firmie AB SA Adam Bielawski w Gdyni, ul.Koperkowa 2. zostalem dotkliwie przekrecony przez "dyrektora generalnego" tej firmy, ktory ukradl mi pieniadze, jakie dostal od inwestora za moja ciezka prace.
do dnia dzisiejszego on sie smieje z wyroku i twierdzi, ze trzeba wierzyciela, czyli mnie, wsadzic do wiezienia za to, ze sie domaga pieniedzy i zeby wierzyciel na niego pracowal. jest to najwiekszy oszust, jakiego spotkalem w zyciu. mialem okazje byc na kilkudziesieciu rozprawach sadowych przeciko niemu, wszystkie przegral. przekrecil miedzy innymi kierownika budowy p.Kazimierza, ktorego przekrecil na 100.000zl. straznik budowy, ktory z synami pilnowal budowy 24 godziny na dobe, nie otrzymywal wynagrodzenia i przymieral glodem, dostal do reki od niego na przezycie 3zl.
kiedy ja pojechalem do tego "dyrektora", aby sie z nim rozmowic w mojej sprawie, a byl mi winien 20.000zl, dostalem od niego 1.50zl na bilet autobusowy, abym odjechal i wiecej nie wracal.
w tej spolce wszystko jest rozpisane na rodzine, a co nie jest rozpisane, jest zajete przez komornika, a bielawski nie ma nic.
posiadam wyrok z klauzula, dlatego moge sie poslugiwac pelnym nazwiskiem tego osobnika.
zwracam sie do wszystkich, ktorzy sie zetkneli z bielawskim, dotyczy to rowniez wlascicieli mieszkan, ktore on im wybudowal. prosze o wpisanie swoich opinii i spostrzezen. w szczegolnosci chcialbym, aby wpisal sie p.Kazimierz P., kierownik budowy oraz prawnicy, ktorych on przekrecil.
podczas rozprawy sadowej sedzia oglosila, ze prawnik broniacy bielawskiwgo wypowiedzial mu umowe z wiadomych przyczyn - nie dostal pieniedzy.
obecnie bielawski podpiera sie prawnikami z lodzi, ktorzy jeszcze sie ludza.
celem mojej prosby jest calkowite zlikwidowanie tej oszukanczej spolki.
w Koscierzynie komornik jest zasypywany wyrokami przeciwko bielawskiemu, w Gdyni jest podobnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prace na wysokości Liczba postów: 54 Grupa: Firmy budow... Nie każda praca na wysokości może być wykonana przy użyciu rusztowań czy dźwigów. W wielu przypadkach to właśnie usługi alpinistów przemysłowych są najlepszym r...
  • meble na wymiar Liczba postów: 204 Grupa: Firmy budow... Firma Baluss https://baluss.pl/ specjalizuje się w dostarczaniu wysokiej jakości elementów do balustrad i uchwytów do szkła. Ich oferta zawiera uchwyty do szkła...
  • Gdzie kupić elektronarzędzia Liczba postów: 15 Grupa: Firmy budow... W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru odpowiednich narzędzi, akcesoriów, ale również elektronarzędzi to...
  • Folia przeciwsłoneczna na okna Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Witam. Oferuję usługi oklejania okien folią przeciwsłoneczną w mieszkaniach i domach. https://www.foliaforyou.pl więcej informacji na temat folii zatrzymując...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 144 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19497 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >