offline Mareczek55 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: krex12 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline krolb praktykant
|
Mogę z czystym sercem polecić ekipę pana Józefa Domagały tu jest jego strona a na niej kontakt do niego www.jdomagala.pl A od siebie mogę dodać że jest to bardzo solidna ekipa, prace przebiegały bardzo szybko i bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolona że wybrałam akurat tą ekipę, gdybym miała budować jeszcze jeden dom to na pewno z nimi :D pozdrawiam |
| |
Gość: jadole praktykant |
|
| |
offline luca24 inżynier
|
Przystosowanie działki pod dalsze prace budowlane zamawiałem u nich koparki.pawbol.pl. Polecam ich, ze względu na dokładność wykonania usług. Nawet wszystkie korzenie drzew z ziemi powyciągali i zadbali o niwelowanie niespójności terenu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: malwor praktykant |
|
| |
Gość: Largo praktykant |
Jak dom chcesz stawiać w Wieliczce, to może warto by było skontaktować się z firmą Wikpol, która właśnie siedzibę swoją ma w Wieliczce. Specjalizują się w budowie domów z bali drewnianych, których technologia pod wieloma względami przewyższa domy tradycyjnie budowane z suporeksu czy cegły. Poza tym taki dom z bali ma swój niepowtarzalny klimat, którego nie odda nawet najbardziej szykowny dom murowany. |
|
Poszukuje ekipy budowlanej z okolic Krakowa
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Kto wam prowadzi księgowość?? Firma zewn? Liczba postów: 96 Grupa: Firmy budow... Księgowość trzeba dobrze dobrać do profilu swojej firmy lub biznesu. Jeżeli masz profile zarobkowe na takich platformach jak OnlyFans to skorzystaj z pomocy htt...
- Meble na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Cześć, mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania i zastanawiam się nad meblami na zamówienie. Macie może jakieś rekomendacje? Oczywiście,....
- hala namiotowa Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Według mnie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań wysokiej jakości hali namiotowej zarówno w przypadku zakupu i wynajmu to jak najbardziej mogę polecić Wam do s...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 373 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie firm które wykonują hale stalowe to ja szczerze polecam producent konstrukcji stalowych to oni mają dobre oferty na konstrukcje stalowe i hale dl...
- Świetny sklep instalacyjny Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Hej wszystkim, Jeśli szukacie dobrego sklepu instalacyjnego, serdecznie polecam SIB (sklep instalacyjny w bielsku białej). Mają wszystko, co potrzebne do instal...