Potrzebna kuchenka gazowa wolnostojąca, ale jaka?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

26 lutego 2013, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Potrzebuję wolno stojącej kuchenki gazowej dla babci. Wiem, że teraz wszystko idzie w zabudowę ale może poleci ktoś coś godnego. Chcę jej pomóc w wyborze, tak aby zakupiła najlepszy produkt w danym przedziale cenowym 1000zł max 1200zł. Kuchenka z piekarnikiem gazowym bez sterowania elektronicznego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2013, 14:33

My kupiliśmy kuchnię www.megamarket.com.pl/mastercook-kuchnia-mastercook-kg-1319- zx-plus,id-124594]MASTERCOOK KC 2428 SB DYN bardzo fajny wygląd proste kształty bez wypukleń o szerokości 50 cm, pojemności piekarnika dość spora, z zapalarką gazu, podwójnym rusztem, 4 palnikami gazowymi oraz z zabezpieczeniem przeciwwypływowym.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:37
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2015, 10:59

bardzo fajny ten mastercook naprawdę - moja babcia też miała taką :) Z cenowo fajnymi modelami spotkałam się jeszcze tutaj//www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-kuchni,a-2802]http ://www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-kuchni,a-2802 bardzo dobrze wygląda amica wolnostojąca. Niestety nie każdego stać na płyte indukcyjną czy piekarnik elektryczny :)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:37
Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2015, 10:45

Zgadza się nie każdego stać ale czasem lepiej wydać więcej i kupić coś porządnego. Wszystko też zależy gdzie się mieszka bo jak nie ma możliwości podłączenia do sieci gazowej to ja bym darował sobie płytę gazową i zdecydowanie zakupił elektryczną. Nie trzeba wtedy wymieniać butli z gazem. Electrolux ma szeroki wybór kuchni w różnych opcjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2015, 13:14

master, a gdzie można znaleźć najnowsze produkty electroluxa? Widzę, że w temacie jesteś.
Taka kuchenka elektryczna na pewno byłaby praktyczna, sam pewnie będę zmieniał za jakiś czas, może warto w taką zainwestować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2015, 21:21

Poczytaj sobie poradnik tutaj: http://www.morele.net/wiadomosc/porownanie-plyt-indukcyjnych -gazowych-i-elektrycznych-ktore-lepsze/407 - ogólnie sam bym doradzał indukcję

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:38
Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2015, 10:10

Polecam ten model
http://najtaniej.co/produkt/kuchnie-gazowe/beko-csg52020f.ht ml

Jest to dobra kuchnia gazowa marki Beko. Obecnie dostaniesz również w przystępnej cenie bo za niecałe 1050 zł. Oferuje dobrą jakość wykonania, od jakiegoś czasu z niej korzystamy ( równiez nie chcieliśmy kupować niczego drogiego).

Jestem zdania,że nie ma sensu przepłacać za o wiele droższe sprzęty. Ten w zupełności powinien wystarczyć

Pozdrawiam.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:38
Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2015, 12:36

Ja również kupowałem kuchenkę gazową. Chwilę szukałem ale w końcu padło na Kernau. Te kuchenki mają 5 lat gwarancji i fajnie sobie pracują. Ja jestem zadowolony z zakupu. Mieści się także w zakładanym przez ciebie budżecie. Do kuchni indukcyjnych potrzeba mebli pod zabudowę a tak to mogę kuchenkę gazową postawić gdzie mi odpowiada. Oczywiście na długość instalacji gazem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2015, 07:07

Jakiś czas temu zamawialiśmy taką kuchenkę przez internet. Rozejrzeliśmy się po ofertach wszystkich sklepów i najniższe ceny były w sklepie rtv Euro agd. Proponuję sobie zajrzeć: euro.com.pl/kuchnie-wolnostojace.bhtml - sklep umożliwia kupienie sprzętu na raty 0% ( można zdecydować się nawet na 50 rat ).
Postawiliśmy na model marki Amica. Konkretnie 520GE2. Kuchnia w cenie 1100 zł. Bardzo praktyczna oraz wygodna w obsłudze tak więc była to dobra inwestycja.

Ten post był edytowany przez januszkk dnia: 9 listopada 2015, 11:21
Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2015, 14:35

Model jest całkiem ok, z tym że mój model zaraz po tym jak skończyła się gwarancja musiałam oddać do www.domfach.com.pl]renomowanego serwisu agd. Więc tak, tyle ile ma gwarancji działa, potem nie wiadmo. Ale cena bardzo korzystna, jak za taki produkt ;)

Użytkownik london napisał: Polecam ten model

http://najtaniej.co/produkt/kuchnie-gazowe/be
ko-csg52020f.html

Jest to dobra kuchnia gazowa marki Beko. Obecnie dostaniesz
również w przystępnej cenie bo za niecałe 1050 zł.
Oferuje dobrą jakość wykonania, od jakiegoś czasu z niej
korzystamy ( równiez nie chcieliśmy kupować niczego
drogiego).

Jestem zdania,że nie ma sensu przepłacać za o wiele
droższe sprzęty. Ten w zupełności powinien
wystarczyć

Pozdrawiam.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:39
Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 453

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >