Potrzebuję wolno stojącej kuchenki gazowej dla babci. Wiem, że teraz wszystko idzie w zabudowę ale może poleci ktoś coś godnego. Chcę jej pomóc w wyborze, tak aby zakupiła najlepszy produkt w danym przedziale cenowym 1000zł max 1200zł. Kuchenka z piekarnikiem gazowym bez sterowania elektronicznego.
offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
My kupiliśmy kuchnię www.megamarket.com.pl/mastercook-kuchnia-mastercook-kg-1319- zx-plus,id-124594]MASTERCOOK KC 2428 SB DYN bardzo fajny wygląd proste kształty bez wypukleń o szerokości 50 cm, pojemności piekarnika dość spora, z zapalarką gazu, podwójnym rusztem, 4 palnikami gazowymi oraz z zabezpieczeniem przeciwwypływowym. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:37 | |
| |
Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
bardzo fajny ten mastercook naprawdę - moja babcia też miała taką :) Z cenowo fajnymi modelami spotkałam się jeszcze tutaj//www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-kuchni,a-2802]http ://www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-kuchni,a-2802 bardzo dobrze wygląda amica wolnostojąca. Niestety nie każdego stać na płyte indukcyjną czy piekarnik elektryczny :) |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:37 | |
| |
offline master doświadczony
|
Zgadza się nie każdego stać ale czasem lepiej wydać więcej i kupić coś porządnego. Wszystko też zależy gdzie się mieszka bo jak nie ma możliwości podłączenia do sieci gazowej to ja bym darował sobie płytę gazową i zdecydowanie zakupił elektryczną. Nie trzeba wtedy wymieniać butli z gazem. Electrolux ma szeroki wybór kuchni w różnych opcjach. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: stasilek praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:38 | |
| |
offline london inżynier
|
Polecam ten model |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 stycznia 2016, 15:38 | |
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Ja również kupowałem kuchenkę gazową. Chwilę szukałem ale w końcu padło na Kernau. Te kuchenki mają 5 lat gwarancji i fajnie sobie pracują. Ja jestem zadowolony z zakupu. Mieści się także w zakładanym przez ciebie budżecie. Do kuchni indukcyjnych potrzeba mebli pod zabudowę a tak to mogę kuchenkę gazową postawić gdzie mi odpowiada. Oczywiście na długość instalacji gazem :) |
| |
offline januszkk kierownik
|
Jakiś czas temu zamawialiśmy taką kuchenkę przez
internet. Rozejrzeliśmy się po ofertach wszystkich
sklepów i najniższe ceny były w sklepie rtv Euro agd.
Proponuję sobie zajrzeć:
euro.com.pl/kuchnie-wolnostojace.bhtml - sklep umożliwia
kupienie sprzętu na raty 0% ( można zdecydować się nawet
na 50 rat ). |
Ten post był edytowany przez januszkk dnia: 9 listopada 2015, 11:21 | |
| |
offline malaala doświadczony
|
Model jest całkiem ok, z tym że mój model zaraz po tym
jak skończyła się gwarancja musiałam oddać do
www.domfach.com.pl]renomowanego serwisu agd. Więc tak, tyle
ile ma gwarancji działa, potem nie wiadmo. Ale cena bardzo