Potrzebny bidet

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

15 maja 2009, 16:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam raczej niezbyt duże WC i zastanawiam się czy tak naprawdę bidet jest potrzebny? Nigdy nie przyszło mi do głowy żeby go instalować. Obserwuję jednak,że coraz więcej ludzi tak robi. Czy bidet oznacza bardziej higieniczne warunki?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2010, 12:06

Owszem bidet jest urządzeniem dosyć higienicznym. Dodatkowo spełnia on różne funkcje. Jeśli masz małą łazienkę to dobrze się zastanów czy go tak naprawdę potrzebujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2010, 16:13

Moi znajomi posiadają bidet. Twierdzą iż w ich przypadku jego zakup był strzałem w dziesiątkę. Mają małe dziecko i bez problemu mogę kąpać je w bidecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 156

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >