Potrzebuje firmy, która zrobi mi meble do kuchni i zadba o to, by było to pomieszczenie jak najbardziej funkcjonalne. Kuchnia nie jest duża więc zależy mi na tym, by przestrzeń w miarę możliwości wykorzystać tam maksymalnie, by było dużo miejsca do przechowywania i sporo miejsca na blat roboczy.
offline miki789 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kosek77 doświadczony
|
Ze swojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że przygotowanie atrakcyjnej kuchni, gdy jej wnętrze jest niewielkie będzie kłopotliwe. Sam długo głowiłem się jak to rozwiązać i jakie zastosować opcje u siebie, aż w końcu znajomy skierował mnie do www.LUVIOmeble.pl i to była dobra decyzja. Wykonali dla mnie meble pod wymiar i zaproponowali sporo ciekawych rozwiązań, dzięki którym obecnie kuchnia jest faktycznie komfortowa, funkcjonalna w trakcie jej codziennego użytkowania a więc udało się osiągnąć to co w przypadku kuchni jest sprawą kluczową. |
| |
offline Bakser fachowiec
|
Ja korzystałem z usług JOPP Design z Krakowa i jestem zadowolony z efektu. Ładne, solidne meble za rozsądną cenę. |
| |
offline Rumald praktykant
|
Nie wiem czy robią meble, ale naprawdę sporo potrafią Stalcraft |
| |
Reklamy Google | |
offline Zosia_K majster
|
A skąd bierzecie pomysły na wystrój kuchni? Kolory,
wygląd i w ogóle. Ja zazwyczaj trafiam na coś przez
przypadek, tak jak na ta nowoczesną kuchnię: www.mirjan24.pl/content/316-nowoczesna-kuchni
a. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
Gość: Tronka praktykant |
|
|