Powiadomienia SMS

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

24 marca 2017, 12:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakbym dostawał spam reklamowy smsem, to bym się wkurzył, że ktoś zapycha mi skrzynkę. Co innego dostawać powiadomienie ze statusem zamówienia, czy informacją, że np. paczka, którą wysłałem, dotarła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gra w karty Liczba postów: 68 Grupa: Pasje forum... Dla mnie krzyżówki to sposób na reset po pracy. Zamiast siedzieć w telefonie, wolę włączyć mózg w inny sposób. To świetny sposób na rozwijanie słownictwa, logic...
  • Pozycjonowanie stron Liczba postów: 40 Grupa: Pasje forum... Warto sprawdzić ta firmę https://sempc.pl/
  • Nauka angielskiego Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Zastanawiam się nad kursem angielskiego w szkole językowej, bo chcę w końcu osiągnąć poziom, na którym bez stresu porozmawiam z kimś z zagranicy. Pracuję w międ...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 422 Grupa: Pasje forum... Jak ktoś nie ma pomysłu a chce robić suplementy diety to można się zwrócić do kogoś kto ma usługę Produkcja Kontraktowa Suplementów Diety
  • Własna firma? Liczba postów: 1515 Grupa: Pasje forum... Warto rozważyć własną produkcję suplementów diety

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19657 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 397

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >