Pożyczki społecznościowe

« Powrót do grupy: Trudne tematy

13 lipca 2017, 21:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy braliście kiedyś jakąś pożyczkę lub kredyt? Mam do was pytanie Na czym polegają pożyczki społecznościowe? Czy to jest lepsze od pożyczki w banku? Gdzie można się zgłosić po taką pożyczkę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2017, 12:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Wejdź w link który wkleiłeś i poczytaj... Głupota sięga granic...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zestawy prezentowe na Boże Narodzenie Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym wręczyć partnerom biznesowym pięknie zapakowane zestawy prezentowe na Boże Narodzenie. Oczywiście zależy mi na wysokiej jakości zawartości, w tym pys...
  • Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... https://dobraklima.com klimatyzacja do mieszkania
  • Aviator sizcə hobbi, yoxsa qazanc vasitəsidir? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... "Bununla belə, conventional 1win seyrək veb sayt 1win məlumatlarınızı National Vergi Xidmətinə aparmaq ötrü yox, toplayır. Təcrübəli oyunçular virtual təyyarəni...
  • Prezent na 18 Liczba postów: 93 Grupa: Trudne tema... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z odzieżą dla kobiet, to polecam Wam wszystkim sprawdzić ofertę sklepu Willsoor, gdzie znajdziecie garnitury d...
  • Audyt sklepów spożywczych Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z firmą wykonującą audyt sklepów spożywczych. Zależy mi na zwiększeniu sprzedaży poprzez lepszą ekspozycję towarów na półkach. Ja...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19631 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 195

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >