Gość: Czykanna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomaszek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: barber praktykant |
|
| |
offline ka-ta inżynier
|
|
| |
offline zdolny inżynier
|
ka-ta tak to prawda i fajnie, bo o dobrego specjalistę w tej branży wcale nie jest tak łatwo. ja do takich prac wysokościowych zawsze zatrudniam rope expert z Warszawy. Dokładni, uczciwi i terminowi. Uważam też, że oferują bardzo atrakcyjne ceny śiadczonych usług. |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
W przypadku kiedy będziecie potrzebowali profesjonalnej pomocy w zakresie wykonywania prac remontowych, montażowych, czy również mycia elewacji oraz okien na wysokościach to na pewno warto zwrócić uwagę na świetną firmę https://www.ejas.com.pl/ która na pewno pomoże w tym zakresie i wykona usługi z najwyższą dokładnością, aby w końcu budynek firmy prezentował się tak jak być powinno. Pozdrawiam! |
|
Prace na wysokościach
«
Powrót do artykułu: Prace na wysokościach | «
Powrót do grupy: Prawo
Ostatnio na forum
- Ustawa z dnia 15 grudnia 2000 roku Liczba postów: 328 Grupa: Prawo
- Jakie kary mogą grozić za zamieszkanie w domu bez... Liczba postów: 2 Grupa: Prawo
- Recykling w Polsce a regulacje prawne Liczba postów: 38 Grupa: Prawo Bardzo ciekawy i merytoryczny artykuł. Ja również uważam, że warto w obecnych czasach zainteresować się tematem recyklingu. Sam od niedawna współpracuję z firmą...
- Rozporządzenie z dnia 6 lutego 2003 roku. Liczba postów: 43 Grupa: Prawo
- Jak obniżyć ratę kredytu we frankach? Liczba postów: 7 Grupa: Prawo Nie mam pojęcia, czy jest jakakolwiek możliwość na obniżenie raty kredytu. Całe szczęście udało mi się uniknąć większych zobowiązań bankowych. Mam znajomych ze....