Pralka dla rodziny

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

31 lipca 2013, 19:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Najbardziej pojemną pralkę ma LG, przy czym nie jest ona wielka gabarytowo, bo rozmiary ma chyba standardowe. Czytałam, że mają wejść też 12 kilowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 20:42

Ja mam pralkę kompaktową, na 6 kilogramów i mogę w niej prać spokojnie wszystko, co potrzebuję. Zapłaciłam całkiem przystępną cenę, najpierw przeczytałam wszystko dokładnie na stronie whirlpoola i wiedziałam na co się decyduję. Jeśli chodzi o mnie to ja nie kupiłabym większej pralki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2013, 23:20

ja jestem zwolenniczką niewielkich pralek. Nie chciałabym mieć takiej z dużym wsadem, bo nie czuję takiej potrzeby, jednak każdy wybiera sprzęt dopasowując go do siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2013, 05:57

Ale chyba nie wiesz, że pralki LG z dużym wsadem mają takie same wymiary i mogą prać spokojnie nawet i pół kilograma. Także może się przydać taka do wyprania kołdry na przykład.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2013, 20:03

Oczywiście, że mam taką świadomość. Jednak teraz nawet kołdrę można wyprać w mniejszej pralce, bo są one małe i cienkie. Ja swoje bez problemu mieszczę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2013, 09:27

Też będę kupować coś mniejszego i możliwie niedrogiego. Swoją drogą, zwracać w ogóle uwagę na takie programy, jak możliwość prania wrażliwszych tkanin? Czy one są bezużyteczne, w sensie, że i tak ręcznie trzeba?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2013, 20:42

Ja już odkąd mam nową pralkę nie tracę czasu na pranie ręczne. Uważam, że jak najbardziej jest sens, bo rzeczywiście można spokojnie prać delikatne tkaniny.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 16:16

Dla rodziny mogę polecić whirpoola AWO/C 8141 na 8 kilo. Jest nas pięcioro i myślę, że większa nie jest mi potrzebna.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2013, 07:17

Ja ze swojej trony mogę polecić pralkę lg parową model F1495BDS, któa ma sporo przydatnych programów, nawet 6 Motion. Silnik oczywiście direct drive z 10 letnią gwarancją

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2013, 22:11

A czy te pralki parowe piorą za pomocą pary czy tylko odświeżają?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Dane w specyfikacji odkurzacza Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... odkurzacz ma mieć dobrą moc i spoko, jeśli ma dodatkowe funkcje - to dla mnie najistotniejsze. w wielu przypadkach warto zainwestować w coś lepszego. u mnie wyg...
  • Serwis telefonów komórkowych Liczba postów: 27 Grupa: Sprzęt AGD... Smartfon przeznaczony dla osób, które nadal się uczą, musi wyróżniać szybki i wydajny procesor, który umożliwia płynne działanie różnych aplikacji. Usprawni to....
  • czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 44 Grupa: Sprzęt AGD... Pojemne szafy przesuwne można znaleźć w sklepie internetowym https://ravio-meble.pl/pl/menu/panele-ta picerowane-154 ja tam zamawiałam szafy do garderoby. Macie....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 234

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >