Pralka dla alergików

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

30 września 2013, 08:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Niedługo ma wejść najnowsza pralka Lg na 12 kilo, z róznymi programami, m.in. parowymi, które usuwają praktycznie wszystkie alergeny i do tego ma być o 40% bardziej energooszczędna niż standardowe pralki w klasie A+++.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2013, 20:13

A jak to zrobią żeby była jeszcze bardziej oszczędna? Jakieś nowe technologie będą? Ja mam pralkę z ww klasą energetyczną firmy whirlpool- bardzo fajna i praktyczna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 października 2013, 18:18

Ja właśnie cenię sobie sprzęty LG za energooszczędność bo teraz prąd jest tak drogi, że warto powoli wymieniać sprzęt na nowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2013, 20:59

Jasne, zawsze lepiej jest mieć nowy sprzęt, bo więcej możemy zaoszczędzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2013, 21:14

Możecie określić trochę bliżej jakie są oszczędności?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2013, 06:46

Jeśli chodzi o alergików to program allegry care i Baby care w pralkach LG zabija nawet roztocza także bez obaw można prać nawet niemowlęce ubranka

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2014, 11:53

Jak działa taki program? Czy to aby nie jest zabieg marketingowy?

Landrynka, ostatnio kładzie się duży nacisk na oszczędność energii. Niestety pralek nie zmieniamy co roku, dlatego trzeba kupić taką, która trochę wytrzyma.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2014, 17:03

to prawda, sama teraz jestem na etapie poszukiwania pralki. A co do alergików, to z tego co wiem to są specjalnie dedykowane programy do płukania antyalergicznego (Tzn. bardzo dokładne wypłukiwanie detergentów), pralki z funkcjami parowymi też są polecane dla alergików

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2016, 13:24

Ja korzystam z tej pralki - http://www.kernau.com/produkt/kfwm-754122.htm l. Ma ona funkcję Anti Alergic, co też było dla mnie ważne przy wyborze. Ma 7 kilogramowy wsad i 15 programów prania. Używam jej kilka razy w tygodniu i jestem bardzo zadowolona. Poza tym mam małe dziecko, więc szukałam modelu, który posiadałby program prania dziecięcych ubranek i pralka którą kupiłam ma tę funkcję. Poza tym działa jak należy, skutecznie pierze i nie jest zbyt głośna.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2016, 18:33

Teraz chyba większość tych nowoczesnych pralek ma takie opcje, inna rzecz, że wydaje mi się, że jest to trochę podpucha. Tak samo jak masz płyny dla alergików - w to już szybciej jestem w stanie uwierzyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
  • piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 532

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >