offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gwiazda majster
|
Np. pralka Beko WMB 91242 LC z programem BabyProtect, który został stworzony do higienicznego prania ubranek niemowlęcych jak i odzieży dla osób mających alergie skórne. Jest to nic innego jak wydłużone pranie w wyższej temperaturze oraz dodatkowe i intensywne płukanie, dzięki czemu program eliminuje bakterie oraz zapewnia oczekujące rezultaty prania i całkowite wypłukanie substancji piorącej, której pozostałości są jedną z najczęstszych przyczyn alergii skórnych o czym informują producenci proszków. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ikonka33 praktykant |
LG w swoich pralkach ma program antyalergiczny. Kupiliśmy pralkę po narodzinach dziecka, bo zależało nam na dobrym programie prania ubranek dziecięcych. Staram się nie używać dużo detergentu, ale dodatkowo mam płukanie antyalergiczne, więc pranie jest dobrze wypłukane. |
| |
offline martika majster
|
|
| |
Gość: raya praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wika praktykant |
|
| |
Gość: lucka66 praktykant |
|
| |
Gość: ivonn praktykant |
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Ja mam pralkę LG. Firma znalazła sposób na pozbycie się domowych alergii i wyprodukowała linię pralek LG Allergy Care, które uzyskały rekomendację Brytyjskiej Fundacji Przeciwdziałania Alergiom, spełniając jej rygorystyczne standardy. Moim zdaniem to jest skuteczny sposób w walce z alergią. |
| |
offline mufasa doświadczony
|
|
|
Pralka dla alergików
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...