Cześć. Stara pralka - bardzo już wiekowa - bardzo nam się już psuje. Właściwie to zepsuła się na dobre i chcemy kupić coś nowego. Idzie o sprzęt, który wystarczy czterem osobom (my i dwoje dzieci). Jaka pralka najlepiej nadałaby się dla takiej liczby osób? Na co zwracać uwagę w tym wypadku? Dodam, że szukamy czegoś tańszego.
offline Madka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kuratelko majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Patrizia praktykant |
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Pralka musi być oszczędna dlatego warto kupić o dobrej klasie energetycznej, wybrać program który zużywa najmniej wody podczas jednego cyklu, no i tu warto wybrać taka pralki gdzie da się ustawić temperaturę niezależnie od programu. No i zobaczyć na ile skuteczne jest takie oszczędne i eko pranie. |
| |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Patrizia praktykant |
Trzeba też zwracać uwagę co pierzemy na jakim programie żeby nie zniszczyć tkanin. Mnie zainteresowały te pralki, o których wspomniałam wyżej przede wszystkim ze względu na technologię 6-ty zmysł. Jeżeli pralka sama może za mnie dopasować temperaturę i zużycie wody- biorąc pod uwagę wielkość załadunku to nie muszę się martwić. Czytałam, że dzięki praniu w niskiej temperaturze ubrania nie blakną i nie niszczą się. |
| |
offline Bucks doświadczony
|
W tamtym roku mojej siostrze popsuła się pralka, ale trafiło to akurat w taki okres, że w w Realu czy w Auchan była promocja na pralkę Beko z wsadem 5 kg, powiem tak, jak za 800 złotych bardzo dobra pralka bo klasa energetyczna A+. No i ma dosyć kompaktowe wymiary. |
| |
Gość: lukrecja praktykant |
|
| |
Gość: elfikk praktykant |
|
| |
Gość: lunna88 praktykant |
|
|