Czy ktoś tutaj trzyma pralkę w kuchni? Czy bardzo daje się we znaki? My chyba będziemy musieli wstawić ją - jak kupimy - do kuchni, bo w łazience ciężko będzie o miejsce. Wprawdzie by się zmieściła, ale nie wiem, czy da się tam przecisnąć. No chyba, że jakaś płytsza. Pralkę mamy dopiero kupić.
offline voila27 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Janusz1983 doświadczony
|
Witam. Pewnie, że można trzymać pralkę w kuchni i jest to dość często spotykane rozwiązanie. Oczywiście musi być pralka do zabudowy, klasa energetyczna najlepiej A++ no i duża ilość programów. Ciekawą opcją może być funkcja opóźnienia startu, dzięki której możecie ustawić sobie pranie nawet jeśli was w domu nie będzie. Super sprawa i warto jest się tym zainteresować. |
Ten post był edytowany przez Janusz1983 dnia: 28 stycznia 2013, 10:58 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Czarna23 praktykant |
|
| |
Gość: ryszena praktykant |
|
| |
Miałam na myśli najlepszą w swojej kategorii. Wiadomo, że nie ma sprzętów długowiecznych i trzeba się nastawić, że prędzej czy później pralka przestanie chodzić, ale ja bym chciała model, który podziała kilka lat. Miałam poprzednio Amicę i już mi wystarczy. Chce wypróbować inną markę. |
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
Do kuchni ja brałbym pod uwagę jeżeli ma to być do kuchni to pralki do zabudowy. Estetyka. |
| |
offline debra praktykant
|
|
| |
|
| |
offline debra praktykant
|
|
| |