offline fresh blood majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Saszka majster
|
Jak masz dużą łazienkę, to myślę że nie masz nad czym się zastanawiać tylko kupować osobno. Ja ze względu na mały metraż łazienki mam tradycyjną pralkę, kupowałam ostatnio, z wirowania jestem zadowolona ma 1200 obrotów, także wyciągam już praktycznie suche, no i dodatkowo jest usuwanie sierści z ubrań automatyczne i program przystosowany do prania ciuszków niemowlęcych. |
| |
Reklamy Google | |
offline GunsNRoses inżynier
|
|
| |
Gość: bouble praktykant |
Wiesz 2 w 1 ma jeden podstawowy plus, zajmuje mniej miejsca. Poza tym wiesz myślę, że teraz już wykonują tak dobrej jakości sprzęt, że nie masz się co martwić o to, że pralko suszarka nie spełni Twoich oczekiwań. W razie wątpliwości możesz sobie wejść na stronę magicznaplaneta.pl i tam poszukać dla siebie odpowiedniego sprzętu. |
| |
offline wiki praktykant
|
Też zastanawiam się, czy 2w1, mam oddzielnie łazienkę i
niedużą pralnię. A co jest bardziej ekonomiczne, w sensie
zużycia energii, czy nie ma różnicy? Moją uwagę
przyciąga Pralko-suszarka BOSCH WVD 24420EUi |
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
|
| |
offline junkers praktykant
|
Słyszałem że dobre pralko-suszarki ma
właśnie BOSCH ale także ELECTROLUX |
Ten post był edytowany przez junkers dnia: 7 listopada 2012, 11:44 | |
|
Pralka suszarka
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...