![]() Gość: Wiolettta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() m.jasiniak praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: samri praktykant |
|
| |
offline ![]() goniaq majster
![]() |
Teraz każda pralka ułatwia nam życie, bo pranie nie zajmuje tyle czasu co kiedyś. Tylko ze sprzęt dużo częściej sie niszczy i psuje. Dlatego dobrze jest mieć pod ręką namiary na taki serwis http://pomoc-agd-krakow.pl/ , bo gdy skończy nam się gwarancja tylko oni mogą nam niedrogo pomóc. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
[quote=m.jasiniak]Muszę się postarać o nową pralkę, bo
mój stary polar |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() cappyy fachowiec
![]() |
Zainteresowaliście mnie ta funkcją smart [url=candysimplyfi.com/?changelang=pl>http://candysimplyfi.c om/?changelang=pl# . Wyobraziłam sobie jak dużym ułatwieniem jest możliwość sterowania pralką za pomocą telefonu. Będąc na zakupach czy w pracy już można wstawić pranie i jak wrócimy wszystko jest gotowe. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
A co Cię dokładnie interesuje? Tutaj masz wszystko fajnie pokazane. Akurat włączanie pralki będąc na zakupach jest dość ryzykowane - awaria i zalanie, ale w przypadku innych urządzeń jest to technologia genialna. |
| |
offline ![]() Sarge fachowiec
![]() |
Cappy to jeszcze sobie zobacz na czym to ogólnie polega na stronie Candy masz dokładnie to opisane jak wejdziesz w Candy Smart Touch w przypadku pralek daje to dużo bo możesz tworzyć własne programy prania skracać czy wydłużać jeśli jakiś plam nie możesz doprać. Do tego ciekawie wygląda opcja diagnostyki naprawdę podejdź sobie do Media arob Euro i poproś o prezentacje. |
| |
offline ![]() claytton praktykant
![]() |
A czy jakiś sensowny serwis AGD bylibyście w stanie poradzić? Ja się zastanawiam czy np. ten z Wrocławia byłby ok http://milenium-agd.pl. Co o tym sądzicie? |
|
Pralka ułatwiająca życie
«
Powrót do artykułu: Pralka ułatwiająca życie | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając inspiracji do nowoczesnych aranżacji wnętrzarskich, warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane. Są one świetnym rozwiązaniem pod kątem estetyki i funk...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 40 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 233 Grupa: Wnętrza Niestety zawsze będziemy musieli poświecić trochę czasu na sprzątnie, to bardziej kwestia wyboru dobrych środków czystości, które w praktyce okażą się być skute...
- Jak zaaranżować łazienkę w przystepnej cenie? Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza That’s awesome! DIY projects like redoing the bathroom really cut costs. For high-quality, long-lasting upgrades like a bio-bidet or premium tiles, always downl...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza