offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
No to ciężki temat, bo tez nie ma chyba dużo pewnych firm. Jednak podpytałem znajomego który właśnie trochę siedzi w tym i mówił że oni biorą maszyny w tym właśnie prasy do papieru, plastiku itp w Bartontech do tego prowadzą serwis, więc nikt tam Cię na pastwę losu nie zostawi. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Gość: KacperDaminik praktykant |
Poprzednicy mają jak najbardziej rację, jeżeli chodzi o współpracę z Nimi to nie mam najmniejszych problemów bo robią ogromną robotę w przypadku serwisu jak tylko jest potrzeba zawsze są na czas i potrafią zdziałac wiele. Oferte również rozbudowali konkretnie i idzie to w odpowiednią stronę. Można z nimi jak najbardziej poszerzyć swoją działalność. |
| |
Gość: Lucek01 praktykant |
|
| |
offline Alonka31 inżynier
|
Witam, prowadzimy działalnośc recyklingową z mężem i co do współpracy w zakresie serwisu i niektórych zakupow m.in Imploderów i prasy. Jeżeli pojawiają się jakies nowości to zawsze mozna na nich liczyć tak samo jak przy serwisie. NIgdy nie przydażyły Nam się jakiekolwiek nie miłe sytuacje związane z Bartontech. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
No proszę, jakie zainteresowanie recyklingiem jest na forum! Bardzo mnie to cieczy, bo w końcu jest on naprawdę ważny i nie tylko pod względem finansowym ale również w przypadku gdy chcemy zadbać o nasze wspólne dobro, cżyli środowisko. Dlatego jeżeli już wybierać maszyny to łączące te dwa aspekty i firmę która zajmie się nimi i tym samym pozwoli nam prowadzić biznes na wysokim poziomie. Co do Bartontech jestem przekonany że z ich pomocą wybierzesz odpowiedni sprzęt pod względem wydajności, jakości itd. i zaowocuje to dłuższą współpracą w serwisie i poszerzaniu działalności recyklingowej, pozdrawiam :) |
|
Prasa do prasowania makulatury
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...