Powierzchnia musi być nośna, twarda, czysta i sucha. Co tu więcej dodać, warto zastosować grunt przed położeniem farby i mowa tu o gruntowaniu a nie rozcieńczaniu farby wodą. Polecić mogę produkty BekerFarb, po które sam niejednokrotnie sięgałem i polecam każdemu.
Gość: Mireczek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeżeli będziecie również potrzebowali sprawdzonej ekipy, która będzie w stanie wykonać pełne malowanie elewacji nawet w przypadku wyższych budynków to polecam zwrócić uwagę na firmę Rope Expert, która zajmuje się wykonywaniem prac na wysokościach. Współpracowaliśmy z nimi już kilkukrotnie i muszę przyznać, że świetnie dają sobie radę z takimi realizacjami, do tego dbają o pełne bezpieczeństwo i jakość wykonywanych prac. Naprawdę jestem pozytywnie zaskoczony :) |
| |
Gość: aaaawad praktykant |
|
| |
Gość: stanislaw0003 praktykant |
U mnie elewacje malowała firma MORFAMA ze Skawiny http://morfama.pl/1_3_prace-wysokosciowe.html i pracowali naprawdę dobrze, terminowo, jak ustaliliśmy, tak było. Zresztą wcześniej robili mi uszczelnienie elewacji i też współpraca przebiegała świetnie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lenny praktykant |
|
| |
offline Deryll fachowiec
|
Możesz także skorzystać z usług profesjonalnej firmy budowlanej. Ja współpracowałam z www.budownictwo-houserwis.pl . Wykonali dla mnie elewację oraz docieplenie domu jednorodzinnego. Posiadają wykwalifikowany i doświadczony personel. |
| |
Gość: MakoBuko praktykant |
|
| |
Gość: Toki praktykant |
|
| |
Gość: Jalessyn praktykant |
|
|