Prezent dla szefa - zegarek?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 listopada 2018, 20:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy uważacie, że dla szefa na imieniny dobrym będzie prezentem zegarek? Myślimy złożyć się z całego działu i kupic coś wypasionego. Tylko do końca nie jesteśmy pewni, czy to jest dobry prezent.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2018, 21:03

Pewnie, że to dobry prezent. Wydaje mi się, że zegarek to jest właśnie taki klasyczny prezent, z którego kazdy się ucieszy. Ja sama chcę kupić mężowi w tym roku pod choinkę właśnie zegarek, a żeby był naprawdę wyjatkowy, to wymyśliłam, że najlepszy bedzie zegarek szwajcarski. Tyle tylko, że ja się kompletnie na tym nie znam :(. Na stronie https://www.otozegarki.pl/zegarki-rodzaj/szwa jcarskie jest bardzo duży wybór tych zegarków, ale na co zwrócić uwagę - co jest ważne (poza oczywiście wyglądem)? Może ktoś zna się na zegarkach i napisze mi czym się kierować by wybrać naprawdę dobry zegarek, w cenie tak max do 1000 złotych.

Ten post był edytowany przez Eliza11 dnia: 25 listopada 2018, 21:25
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2018, 21:24

Prezent fajny, ale mnie nie stać, żeby sobie samemu taki zegarek kupić, a co dopiero robić komuś taki prezent.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2018, 17:00

Idealnym prezentem dla szefa może też być coś oryginalnego i klasycznego, jak koszula https://vistula.pl/koszule-vst. Z pewnością szef ubiera się w eleganckie ubrania, więc będzie to jego element codziennego ubioru, oraz nada się także na bardziej podniosłą okazję ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2019, 12:28

Zegarek to bardzo drogi prezent. Nie wiem, czy bym się decydowała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2019, 13:43

Jest to bardzo drogi prezent - ale jeżeli szef jest dobry to warto :) Pamiętajcie też o ladnym zapakowaniu https://e-hurtownia-opakowan.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2019, 14:58

uważam , ze to średni pomysł.. każdy ma swój indywidualny gust i prezent może się nie spodobać. My się zrzuciliśmy jak szef miał urodziny i kupiliśmy mu kosz słodyczy i lot do tunelu aerodynamicznego w Wielkopolsce. Neutralny prezent

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2019, 22:15

Z męskich to moim zdaniem smartwatche bardziej pasują. Rozwiązanie zdecydowanie bardziej na topie. Garett Expert 11W jest moim zdaniem odpowiedni. Klasyka i mega elegancja. W sam raz dla szefa

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2019, 08:18

Smartwatche są moim zdaniem bardzo popularne teraz i warto rzeczywiście zastanowić się nad zakupem takiego dla szefa. Trzeba tylko wybrać jakiś odpowiedni model, z tym nie powinno być problemów

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2020, 13:29

Jak szef fajny, to i na zegarek można się zrzucić :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Akcesoria drogowe Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 106 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...
  • Wakacje nad morzem Liczba postów: 83 Grupa: Trudne tema... Ja własnie zastanawiam się nad wakacjami w Chorwacji. Znalazłam nawet nowoczesny hotel blisko plaży w Sibeniku - https://www.amadriapark.com/hotel/amadri a-park-...
  • Wlasny sklep Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Ja prowadze swój sklep i cały czas mnie denerwowało że na miejscu które mam przeznaczone dla klientów parkowały osoby które mój sklep omijały szerokim łukiem. P...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 431

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >