to jest dosyć częsta praktyka u nieuczciwej aministracji
;) maja kompletnie w dupie mieszkańców i wspólnote i
robią co im się podoba i to LEGALNIE
trzeba zainteresować się tematem -
mieszkania z gwarancją bezpieczeństwa
offline florentyna87 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jarek d praktykant |
Niestety zdarzają się takie firmy i z naszego położenia jest ciężko coś zmienić, ale można. U mnie zarządcą jest firma GESTOR i jakbyście zmieniali to polecam tą firmę, uczciwe podejście do mieszkańców, myślę, że jakby ludzie mieli sami się tym wszystkim zarządzać to by wyszedł jeden wielki bałagan, a decyzje by były podejmowanie wiekami, Gestor robi dobrą robotę |
| |
Reklamy Google | |
Gość: angka praktykant |
no umowa to podstawa, nigdy nie wierzcie zapewnieniom, zawsze należy dokładnie przeczytać umowę jaką oferuje nam zarządca nieruchomości |
| |
Gość: OliSol praktykant |
Jeśli nierzetelny to nie pozostaje nic innego, jak tylko go
zmienić. |
| |
offline paulina37 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline anka83 majster
|
Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami - jeśli nie jesteście zadowoleni z pracy zarządcy, to warto wziąć pod uwagę jego zmianę. W końcu wygląd i funkcjonowanie osiedla to bardzo ważne kwestie. Cieszę się, że na osiedlu na którym ja mieszkam nie mamy takich problemów, nasz zarządca, z firmy Lemmon House, doskonale radzi sobie ze swoimi obowiązkami no i z komunikacją z mieszkańcami. Wszystko jest na bieżąco sprawdzane, a jeśli zdarzają się jakiekolwiek awarie, to błyskawicznie są one naprawiane. No i mamy też platformę wspólnotową do komunikacji, a w niej informacje o rozliczeniach lokali, księgowe :) |
|