Ozonowanie jest teraz bardzo popularne i wiele firm powstało teraz tylko po to, by świadczyć tą usługę. Są też firmy, które działają od lat, mają wiedzę i umiejętności. Znam właśnie taką jak Profesjonalne Ozonowanie. Jak uważacie lepiej brać taka firmę z doświadczeniem, wieloletnim, czy którąś z tych nowych. Czy to ma znaczenie? Ja jakąś tam własna opinię mam ale jestem ciekaw waszej.
offline sacheba doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline zaremba.radek majster
|
Profesjonalne Ozonowanie :) Widziałem ich w Uwadze w TVN :) A co do pytań to jak najbardziej warto brać firmy sprawdzone, działające dłużej na rynku niż trwa pandemia. Niestety teraz każdy chce odkażać i brać z tego kasę ale to nie przekłada się na umiejętności. To zdobywa sie raczej z czasem i kolejnymi zleceniami. A wspomniane Profesjonalne Ozonowanie to chyba od powierzchni biurowych w Warszawie kilka lat temu zaczynali. Tak coś mi po głowie chodzi. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marchewa inżynier
|
|
| |
|
|
| |
offline zaremba.radek majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kazirek99 praktykant |
Ozonowanie ma szereg zalet, jednak ważne jest to, aby skorzystać z usług sprawdzonej i doświadczonej firmy. Ja dość długo szukałem profesjonalistów i fachowców w tym temacie, ale trafiłem na ofertę https://www.biomanagement.pl/ i uważam, że warto się nią zainteresować. |
| |
|
[quote=zaremba.radek] |
| |
Gość: Martyna12 praktykant |
Zdecydowanie wybierać firmę z doświadczeniem, która wie jaką dawkę ozonu użyć i w jaki sposób je przeprowadzić. Dopiero wówczas mamy gwarancję, że wchodząc do takiego wnętrza możemy naprawdę czuć się bezpiecznie bo zostały usunięte wszelkie wirusy, alergeny itp. |
| |
|
Tak jak piszesz. Ozonowanie działa całkiem skutecznie. Można używać właściwie wszędzie i radzi sobie z każdym typem "zagrożenia" Były badania na inną odmianę SARS i ozonowanie było skuteczne, więc pewnie w jakiś sposób tez działa na covid. Aktualnych badań jeszcze chyba nie było. Najważniejsze, że to działa lepiej niż dezynfekcja w formie używania chemii. I jako że to gaz, to wnika głębiej i właściwie wszędzie. Oczywiście z samym ozonem ostrożnie, bo działa tez na człowieka, więc tylko fachowcy, nigdy sami. Jak już pisałem wcześniej. |
| |
Gość: Jakub1234 praktykant |
Ja całkiem niedawno zamawiałem taką usługę jak ozonowanie i mój znajomy polecił te firmę https://deratyzacja-belchatow.pl/oferta/dezyn fekcja/. Od czasu do czasu takie ozonowanie trzeba przeprowadzić w tym czasie. |
|