Program do fakturowania

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

28 kwietnia 2014, 12:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Może to nie to forum, ale nigdy z innego nie korzystałam i może ktoś mi tu pomoże. Szukam programu do faktur - dla małej firmy, żadne skomplikowane cuda niepotrzebne. Pytanie brzmi, czy warto inwestować, czy skorzystać z darmowych stron internetowych? Słyszałam dużo dobrego o programie r2faktury, ale zastanawiam się czy to dla mnie, czy to nie jest raczej program dla większych firm? Ja potrzebuję program do wystawienia 2-3 faktur miesięcznie na komputerze, nic więcej.

Ten post był edytowany przez MariaWolek dnia: 4 grudnia 2017, 16:04
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2014, 20:36

Ja korzystam z prostego programu na wfirma.pl i bardzo sobie to chwalę, a nie kosztuje też dużo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2014, 10:48

Używa ksiegowa infakt przez internet.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2014, 19:40

A nie lepiej zlecić to specjalistom? Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale ja osobiście korzystam z usług biura 12tka Bielsko Biała i jestem zadowolony. Płacę stały abonament i mam pełną obsługę. Ile jesteś w stanie przeznaczyć na księgowość?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2014, 12:23

ja osobiście polecam ten program: http://www.efaktury.org/ - można wystawić fv bez żadnych opłat i zakładani konta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2014, 12:52

u mnie świetnie sprawdza się bizin. działa online, bardzo intuicyjny i ma wersję bezpłątną więc świetne na początek dla małej firmy. jak potestujesz, sposoba ci sie to mozesz wykupic licencje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2014, 08:35

Polecam rachunkowosc-weryfikacja.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2015, 11:27

Może jestem starszej daty ale wg. mnie księgowość prowadzona przez człowieka z którym możesz się spotkać, porozmawiać który poznaje Twoją firmę, jej schematy, ew.problemy, w przyszłości może okazać się nieocenioną pomocą w tzw. niestandardowych sytuacjach.
Sama jestem z Gdańska, księgowość zleciłam niedużej firmie i nie zawiodłam się. A i cenowo wychodzę na tym nie najgorzej.. : )

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 13:56

Coś z firmy Comarch powinno się sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2015, 15:41

Dla mnie bardzo pomocne często okazuje się info na tego typu blogach- http://superksiegowa.pl/blog/pierwszy-przelew -do-zus/.
Dlatego nie skreślam takich rozwiązań jak księgowość online :-)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Białka Tatrzańska Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Czy warto tam pojechać?
  • Biurka z regulacją wysokości Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Chciałbym podzielić się doświadczeniem z ostatniej współpracy ze świetnym stolarzem https://stolarzplock.pl/, który wykonuje biurka na zamówienie. Znalazłem go....
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 572 Grupa: Trudne tema... Czy w Białymstoku ktoś z Was korzystał z usług stomatologii estetycznej? Trafiłam na ofertę Eurodent https://eurodent.bialystok.pl/ i rozważam poprawę wyglądu s...
  • Opony na lato Liczba postów: 261 Grupa: Trudne tema... Jak chodzi o mnie, to planuję dla siebie opony zakupić na stronie opony24 . Ponieważ mają od sprawdzonych producentów, firma jest ta polecana - także wszys...
  • Reklama firmy Liczba postów: 468 Grupa: Trudne tema... Jeśli zastanawiasz się nad skuteczną reklamą dla swojej firmy, warto rozważyć marketing szeptany na Facebooku. Ta forma reklamy pozwala na dotarcie do szerokieg...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19468 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >