Mam obecnie mały problem. Mamy zadanie rozesłania mailingu. Ja też mam się tym zająć, a dotąd tego nie robiłem. Przydałby się jakiś program do tego. Ale czego użyć? Tak, żeby był prosty w obsłudze, w miarę zautomatyzowany i ogólnie funkcjonalny. Jakieś pomysły i sugestie?
offline MaliceK praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Madka praktykant
|
|
| |
Gość: paddock praktykant |
|
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Dokładnie Fresh Mail jeśli chodzi o mailing w Polsce to zdecydowany lider. Wejdź sobie na ich stronę IAI shop newsletter - tam gdzieś jest cennik już nie pamiętam dokładnie, ale jest kilka pakietów można spokojnie coś wybrać, dla siebie cena za email wychodzi niewiele, do tego mają kilka wtyczek, które pomagają przekonwertować Twoją bazę kontaktów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: leddon praktykant |
|
| |
Gość: rubin praktykant |
|
| |
Gość: bartosh32 praktykant |
do custora dołóżmy jeszcze badania e-consultancy, wedle których 66% marketerów uważa email marketing za formę internetowej reklamy z doskonałym lub dobrym wskaźnikiem zwrotu z inwestycji (ROI). Były też badania Direct Marketing Association i tu znowu wyszło, że jedna złotówka zainwestowana w e-mail marketing zwraca się średnio w sprzedaży 43 złotówkami. Średnio, a bywa, że sięga to kilku tysięcy zł. Właściwie to już zysk, a nie zwrot :) |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline wizjer praktykant
|
Szczerze mówiąc nie wiem za bardzo o co chodzi z tym mailingiem? Mógłbyś jakoś jaśniej to wyjaśnić albo przynajmniej opisać dokładnie o co Ci chodzi? Ja generalnie korzystam z tej poczty http://www.nazwa.pl/poczta/ i w końcu mam na koncie porządek, 0 niepotrzebnych wiadomości. może napisz do nich i zapytaj o to o czym piszesz tu na forum? Ja niestety kompletnie się na tym nie znam, ale firmę mogę jak najbardziej polecić. |
|