offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Myślę, że warto abyś przetestował na razie na miesiąc ZwCad 2017 bardzo dobry program do projektowania dla architektów, do wentylacji czy właśnie elektryki. Obsługuje bloki dynamiczne i obrazy rastrowe bez zarzutów. Dostępny w wersji na 32 i 64 bit. Na początku w cenie programu masz szkolenie z podstaw obsługi tego programu. Dla mnie był bardzo pomocny, a też dopiero zaczynałem. |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ogólnie program bardzo fajny dla architektów, elektryków, czy też dla tworzenia instalacji wentylacyjnych. U nas w firmie wszyscy pracują na tym ZwCad 2017 z Classic przeskoczyliśmy bez większych problemów, także kompatybilny z innymi programami CAD w zakresie formatu DWG i DXF i jest bezterminowy. Ja na ten moment jest zadowolony :) |
| |
offline Alonka31 inżynier
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Dla mnie jest jednym z najlepszych programów do projektowania instalacji elektrycznej i właśnie dlatego po tej testowej części postanowiłem przesiąść się na pełną wersję. Wstępne szkolenie pomogło wejść w obsługę programu teraz 2 miesiące później jest już z górki. Producent stale go ulepsza, a już jest bardzo dobrze. |
Ten post był edytowany przez Eldon32 dnia: 12 stycznia 2017, 19:27 | |
| |
Reklamy Google |
Program do projekotwnia elektryki jaki ?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną
Ostatnio na forum
- jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 43 Grupa: Robimy inst... Też robiłem instalację elektryczną sam. Wiele rad znalazłem na stronie https://konnektable.net/
- Problem z kablem od prądu. Liczba postów: 4 Grupa: Robimy inst... Miałem ten sam problem. Udalo się go rozwiązać po obejrzeniu filmiku z youtube
- przewody elektryczne sklep łódź Liczba postów: 5 Grupa: Robimy inst... Polecam ten sklep
- Hurtownia elektryczna Liczba postów: 334 Grupa: Robimy inst... Hej potrzebuje pomocy i opinii dotyczącej Wiertarki udarowej 790w która znajduje sie na stronie Merkuriona https://merkurionsklep.pl/kategoria/narz edzia-i-akces...
- Wynajem agregatów prądotwórczych czy ich zakup? Liczba postów: 59 Grupa: Robimy inst... Najbardziej oplaci sie kupic, uzywac gdy potrzebny, gdy niepotrzebny - wynajmowac