Program motywacyjny - za i przeciw

« Powrót do grupy: Trudne tematy

23 stycznia 2021, 12:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, czy warto bawic się w programy motywacyjne? Nie mam już siły do pracowników z działu handlowego. Zarówno Ci na miejscu, jak i Ci "w terenie" nie starają się zwiększyć sprzedaż. Przychodzą robią minimum i wychodzą z pracy, a my ledwo pokrywamy koszty przez tą pandemię jest gorzej w firmie. Proszę o poradę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2021, 15:49

Jeśli mają dobre warunki pracy, a wybrzydzają to na pewno nie dawaj im podwyżki. Niech zapracują na lepsze zarobki. Właśnie programy motywacyjne Ci w tym pomogą. U mojej koleżanki w firmie było to samo. Jeszcze ją wykorzystywali bo miała dobre serce do nich. Skontaktowała się z i360 to specjaliści od programów motywacyjnych, oni jej go wdrożyli, ale najpierw wszystko wymyślili i opracowali. Na https://i360.com.pl/ znajdziesz namiar na ich ofertę. Mega polecam.

Ten post był edytowany przez otylia dnia: 25 stycznia 2021, 15:51
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2021, 13:21

Także uważam, że to dobre rozwiązanie, my przed świętami wdrożyliśmy taki program i okazał się skuteczny, a pracownicy zauważeni. Jest to jednocześnie tańsze rozwiązanie niż dawanie wszystkim podwyżki, a taki program dodatkowo mobilizuje do pracy. Myślę, że w Twoim przypadku także może okazać się to skuteczne. Ja korzystałem z tej firmy https://www.motivationdirect.pl/ podobało mi się że przeanalizowali dokładnie sytuacje, charakter firmy i pracowników i wtedy dopiero zaproponowali mi jakie działanie wdrożyć. To dosyć istotne, bo w końcu różne sytuacje nie są sobie równe i nie można do każdej zastosować tego samego rozwiazania

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >