Projekt domu z poddaszem, tradycyjnego

« Powrót do grupy: Projekty domów

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

3 lipca 2014, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się, co do tej Olimpii. Domek ekstra klasa. Pokażę go żonce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2014, 21:57

Możecie też poszukać projektów domów na www.domo.com.pl - tam naprawdę jest w czym wybierać... :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2014, 15:16

Ja znalazlam swietne biuro projektowe http://md-projekt.pl/uslugi/ ktore wykonalo dla mnie projekt domu taki o jakim zawsze marzylam:) Dlugo borykalam sie z róznymi architektami,ale nie potrafili trafic w moje gusta. Im się udało!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2014, 20:34

Sam chcę zlecić jakiejś firmie projekt swojego domu, mam swój typ taki wymarzony :) dużo dobrego słyszałem o MG Projekt - www.mgprojekt.com.pl jesli ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi to proszę piszcie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2014, 16:26

A podpowiecie gdzie można znaleźć parterówki z małym poddaszem? tj projekty:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2014, 09:50

W zasadzie chyba każde biuro projektów ma takie o które pytasz:) Czy te w/w w rozmowie czy np. http://www.dobredomy.pl/projekty/domy-partero we/ - tylko trzeba wejść na stronę, znaleźć odpowiedni dział i można sobie przeglądać.

Ekonomiczne zdecydowanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 22:19

A podoba Ci się taka:
Projekt HBStudio.pl Możesz popatrzeć na ich stronie, fajnie dopracowane projekty, a najfajniejsze to, że bardzo funkcjonale :)

Ten post był edytowany przez mogilany dnia: 23 października 2014, 22:20
Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2014, 23:06

Słyszeliście o kolejnej promocji MG Projekt "Mikołajkowy worek prezentów"? Tutaj są informacje na jej temat http://www.mgprojekt.com.pl/mikolajkowy-worek -prezentow. Można zaoszczędzić 10% na projekcie i jeszcze mam dostać jakieś dodatki :) Warto się szybko decydować, bo promocja trwa tylko kilka dni.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2014, 18:07

A co uwazacie o projektach Polski Drewnianej? Moim zdaniem fajnie łaczą tradycję z elegancja :) No tylko z tego co mi sie wydaje to potrzeba sporo pieniedzy zeby wybudowac sobie taki dom.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2015, 22:33

A czy musi być tradycyjny? Ja mam w planie budowę małego i nowoczesnego domku z poddaszem Albatros z pracowni MG projekt bardzo mnie urzekła ta bryła, nie uważacie że w tę stronę będziemy szli w przyszłości? A może jest tu ktoś, kto taki dom już buduje i podzielił by się zdjęciami :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 340

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >