Projekt domu murowanego, wolnostojącego, niepodpiwniczonego

« Powrót do grupy: Projekty domów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

30 sierpnia 2014, 16:34

Zgadzam sie: good 0 bad

myślę że gotowe projekty również mają swoje plusy, po co dokładać jeśli gotowe projekty mają wszystko co potrzebuję?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2014, 10:12

Ja też wolę mieć jakikolwiek wpływ na to jak bedzie wyglądął mój dom dlatego wolę projekt indywidualny niż gotowy. Wystarczy spojrzeć na realizacje Architekta Lenartowicza na stronce www.solidnyarchitekt.pl i od razu widać różnicę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2014, 13:25

Użytkownik alakalinska napisał: myślę że gotowe projekty również mają swoje plusy, po
co dokładać jeśli gotowe projekty mają wszystko co
potrzebuję?

Nie zgadzam się... Gotowe projekty są takie bezduszne i zwyczajne. Ja wolę,zeby w moim bylo cos ode mnie,wolę obgadać z architektem co i jak, na czym mi zależy i wspólnie z nim wykreować projekt, a nie brac co gotowe. nie czułabym wtedy że to mój dom. Dlatego wlasnie zamierzam niebawem podjąc wspolprace z http://md-projekt.pl/ i rozpocząć wielkie planowanie mojego przyszłego lokum!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2014, 13:18

Ja z kolei wolę zakupić gotowy projekt domu. Sama nie mam na tyle dużej wiedzy w zakresie rozplanowania poszczególnych pomieszczeń oraz pozostałych kwestii technicznych, by móc samodzielnie podpowiedzieć projektantom czego oczekuję. Wiele godnych uwagi projektów domów znalazłam na stronie internetowej http://www.dobredomy.pl/ . Jeszcze nie zdecydowałam na 100%, który wybiorę, ale jak na razie przewagę ma dom z filarami w stylu dworskim :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 22:24

A mi podobają się małe parterowe domki, funkcjonalne, niedrogie w utrzymaniu i budowie. Jak budowaliśmy nasz dom, to się zastanawialiśmy nad dużym, rozległym domem, ale zdecydowaliśmy, że wolimy mały, bo w końcu - dzieci niedługo pójdą na swoje, a my zostaniemy z landarą do ogrzania :) Mamy Marysię z HBStudio.pl, ale tem z drugiego zdjęcia też jest ładny:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2014, 23:24

W jakim programie to robiłeś? Obstawiam, że albo Archicad albo 3ds max? Widziałem podobne projekty na stronie cgwisdom.pl stąd moje pytanie. Zgadłem?

Ten post był edytowany przez januszko dnia: 27 października 2014, 23:24
Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2014, 14:50

Ogólnie to co mnie przeraża, że wszyscy polecacie to samo - bo wszystkie te pracownie robią te projekty na jedno kopyto.
Nie myślał ktoś z Was nigdy o tego typu projektach - http://oryginalneprojekty.pl/
Oryginalne Projekty to chyba jedna z nielicznych a na pewno jedyna pracownia, w której znalazłem coś innego. Do mnie akurat tego typu projekty nowoczesnych domów przemawiają. Konstrukcje są dużo prostsze, a co za tym idzie też mniej kosztowe przy ich realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2014, 23:38

A byliście już na stronie MG Projekt http://www.mgprojekt.com.pl? Mają tam projekty różnych domów: małych, dużych, energooszczędnych, parterowych, z poddaszem i innych. Wybór jest naprawdę ogromny. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2016, 19:35

Projektów domów jest wiele i nie do końca jest tak że wszystkie są takie same. Wiele biur projektowych z chęcią używając profesjonalnego oprogramowania takiego jak AutoCAD czy Inventor zaprojektuje ci twój pałac albo mały domek marzeń.

Ten post był edytowany przez jankowalski dnia: 26 stycznia 2016, 19:37
Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2016, 00:51

Użytkownik jankowalski napisał: Projektów domów jest wiele i nie do końca jest tak że
wszystkie są takie same. Wiele biur projektowych z chęcią
używając profesjonalnego oprogramowania takiego jak AutoCAD czy
Inventor
zaprojektuje ci twój pałac albo mały domek marzeń.

Reklamujesz programy graficzne?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19404 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >