Projektanci Wrocław – pracownia projektowa

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

18 września 2024, 07:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Teraz naprawdę warto skorzystać z https://projektanciwroclaw.pl/ . Według mnie to jest bardzo interesująca oferta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2025, 05:25

Zgadzam sie: good 0 bad

Your writings stick out to me since the content is interesting and simple to understand. Even though I've read a lot of websites, I still like yours more curve rush game online. Your essay was interesting to read. I can understand the essay better now that I've read it carefully. In the future, I'd like to read more of your writing.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ekologiczne materiały Liczba postów: 37 Grupa: Ekologiczny... takie materiały z odzysku chyba się nie nadają do budowy. Wiem,że domy skandynawskie a pewnie pasywne również mają niesamowite wymagania budowlane i trochę bym....
  • Worki big bag Liczba postów: 10 Grupa: Ekologiczny... Przy większych pracach remontowych czy budowlanych worki big bag są niemal obowiązkowe. Pomagają w szybkim uprzątnięciu odpadów, a dzięki temu, że można je łat...
  • moduł fotowoltaiczny? Liczba postów: 18 Grupa: Ekologiczny... Wyliczaliście już opłacalność instalacji? Ja się nad tym zastanawiam bo rachunek za prąd przyszedł mi ostatnio naprawdę wysoki.... a będą jeszcze podwyżki przec...
  • fotowoltaika oplacalna? Liczba postów: 25 Grupa: Ekologiczny... Masz rację, fotowoltaika znów wygląda na opłacalną, zwłaszcza przy rosnących kosztach energii. Zamrożone ceny prędzej czy później zostaną uwolnione, więc inwest...
  • Opłacalna rekuperacja w tym momencie to? Liczba postów: 16 Grupa: Ekologiczny... My mamy rekuperacje.... Dom się buduje raz w życiu więc stwierdziliśmy że warto te 20tys przeznaczy na rekuperacje Jeśli są na forum osoby, które szukałyby fir...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19568 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 213

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >