Cześć, jestem inwestorem i zajmuje się deweloperką. Potrzebuję firmy, która zajmie się projektowaniem wnętrz w domkach jednorodzinnych. Bardzo zależy mi, aby wszystko było wykonane szybko, precyzyjnie i w pełni profesjonalnie. Znalazłem pracownię architektoniczną Architetto i z tego co zdążyłem zauważyć po ich realizacjach znają się na fachu. Czy ktoś mógłby wyrazić swoją opinię na ich temat i doradzić mi czy warto skorzystać z ich usług?
offline patrys inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: minion praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline wanilia2 inżynier
|
Bardzo polecam świetną firmę www.architetto.pl która znakomicie zajmie się remontem, aranżacją wnętrza itd. U mnie wykonywali oni remont mieszkania, efekt finalny przekroczył moje oczekiwania w pozytywny sposób. Jestem bardzo zadowolona z pracy jaką u mnie wykonali i oby tak pozostało jeszcze na długo. |
| |
Gość: Miriam praktykant |
Nam projektant wnętrz był potrzebny do urządzania salonu, a potem sama spróbowałam urządzić w podobny sposób kuchnię i wyszło mi naprawdę dobrze. Najlepszym zakupem do kuchni był zlewozmywak od https://sinkquality.eu/pl/zlewozmywak-granito wy-natalie-syfon-gratis wraz z syfonem gratis. Zlewozmywaki granitowe są popularne od wielu lat ze względu na trwałość, a dodać fakt, że wygodnie się w nim zmywa naczynia to tylko wisienka na torcie. Wcześniej miałam zlewozmywak ceramiczny i w bardzo szybkim tempie ujawniły się ślady użytkowania, a teraz mam pewność, że przez długi czas się nie pojawią. |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Makko praktykant |
|
| |
Gość: Katety praktykant |
Thank you for sharing flagle |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
|
| |
offline Sebastian84 kierownik
|
Bardzo ważną sprawą w zawodzie projektanta wnętrz jest wiedza na temat światła. Teraz w weekend jest super wydarzenie w stolicy - DOmoDesign. Domoteka organizuje super wykłady i warsztaty, właśnie m.in. tematem jest światło - https://domoteka.pl/domodesign/wyklad_swiatlo _naturalne_czy_sztuczne/ Ten konkretny wykład jest w sobotę. Warto się zapisać, bo uczestnictwo jest całkowicie darmowe. Warto skorzystać. |
| |
Gość: Roiek praktykant |
|
|