Gość: Zaczki praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Według mnie warto tutaj zdecydowanie wspomnieć o moim ulubionym programie ZwCAD 2022, który ma coraz więcej pozytywnych opinii w sieci z tego co udało mi się znaleźć i też znajomy wypowiadał się pozytywnie. Liczy się w takim programach wsparcie techniczne i też dobrze mieć ułatwiające tworzenie projektów nakładki typu ZwGeo, czy ZwTraffic. |
| |
offline marcelina fachowiec
|
Chciałabym coś zmienić w swoim wnętrzu i szukam sklepu online, który posiada w ofercie obrazy z kwiatów. Czy możecie polecić sprawdzone sklepy z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam sklep Digitaldruk. Oferta na stronie https://digitaldruk.pl/308-obrazy-na-plotnie- kwiaty |
| |
offline Artur1994 praktykant
|
Niestety, ale nie znam firmy RT STUDIO, ale osobiście mogę polecić firmę Zoya Home, która jest bardzo kreatywna odnośnie projektowania wnętrz. Zrobili mi taki projekt, że aż nie mogłem w to uwierzyć, że to tak pięknie będzie wyglądało. Zerknij do nich, może oni podpasują. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z ich usług! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Cobby praktykant |
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Gość: icufekureloxu praktykant |
|
| |
Gość: emanidubaqi praktykant |
|
| |
Gość: eonavafamefu praktykant |
|
|
Projektowanie i aranżacja wnętrz
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...