Projektowanie wnętrz

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

16 maja 2011, 10:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

Mam pytanko, czy wy także lubicie projektowanie wnętrz? Ja uwielbiam! Codziennie mam nowe pomysły i przedostaje je do mojego wnętrza, czasami chciałabym pokazać je jakiemuś profesjonaliście ale za bardzo nie wie jak, gdzie i kiedy. Może wy też macie podobne zainteresowania?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2011, 10:52

Projektowanie wnętrz... fajna sprawa chociaż ja się do tego kompletnie nie nadaję ;D a myślałaś może by wziąć udział w jakimś szkoleniu o takiej tematyce, lub jakimś kursie? teraz jest tyle tych dofinansowań z UE a takie coś mogło by cię fajnie wypromować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2011, 11:05

No myślałam trochę o czymś takim, ale u mnie w miasteczku trudno znaleźć takie szkolenie więc odpada :(

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2011, 16:16

też mi się wydawało, że nie nadaję się do tego, ale budowa własnego domu sprzyja rozwijaniu zdolności artystycznych ;). swój dom urządza się z przyjemnością, a jest tyle ciekawych projektów domów, które już po pierwszym spojrzeniu pozwalają puścić wodzę wyobraźni i zaaranżować wnętrze na szybko :)

np. Haga biura Lipińscy, już widzę wnętrza w prowansalskim stylu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 09:26

No vanilia dobrze mówi, trzeba uwierzyć w siebie, przecież nikt Ci chyba nie powiedział że robisz to źle;) jak nie zaryzykujesz to do końca życia będzie cię trapiło że nie wykorzystałaś swojego talentu, a przecież tego nie chcemy :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2011, 13:29

Korzystaj z życia i wykazuj się w dziedzinach, w których czujesz się silna. Musisz poszukać trochę informacji o odbywających się konkursach może jakiś łowca talentów? Na pewno się nie poddawaj

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2012, 10:27

Do projektowania wnętrz również się kompletnie nie nadaje, ale nie można się poddawać. Widziałem, że są takie kursy, które trwają rok, ale w takim krótkim czasie niczego nie można się nauczyć, więc poziom nie jest za wysoki. Najlepiej zatem iść na studia :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2013, 10:16

ja osobiście nie mam smykałki do projektowania wnętrz, ale bardzo lubię oglądać ciekawe realizacje biur projektowych, niektóre z nich są zachwycające

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 13:56

ja też nie mam pojęcia jak kupiłem mieszkanie to coała aranżacją zajmował mi się projektant wnętrz http://idomo.pl/about/. Oni zawsze mają fajne pomysły na zagospodarowanie wolnej przestrzeni.

Ten post był edytowany przez wojtek468 dnia: 19 września 2013, 13:57
Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2014, 17:42

Projektownie wnetrz to super sprawa pod warunkiem ze ma sie do tego smykalke i lubi sie to robic..mam znajoma ktora sie tym para i ma z tego niezla kase

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.
  • mechanika Liczba postów: 110 Grupa: Pasje forum... Serwisem samochodowym godnym zaufania jest http://www.nissan.dyszkiewicz.pl/ Swoje usługi świadczą na najwyższym poziomie. Warto im zaufać.
  • Własna firma? Liczba postów: 1495 Grupa: Pasje forum... Wysokiej klasy wyposażenie do gastronomii oferuje firma https://atom-market.pl/ Znajdziecie u nich m.in. piece konwekcyjne, piece do pizzy, zmywarki gastronomic...
  • Nauka Liczba postów: 73 Grupa: Pasje forum... Jeżeli zastanawiacie się jak napisać lub powiedzieć inaczej wybrane słowo, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie największy słownik synonimów. Czy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >