![]() Gość: Zaczki praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
![]() |
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Według mnie warto tutaj zdecydowanie wspomnieć o moim ulubionym programie ZwCAD 2022, który ma coraz więcej pozytywnych opinii w sieci z tego co udało mi się znaleźć i też znajomy wypowiadał się pozytywnie. Liczy się w takim programach wsparcie techniczne i też dobrze mieć ułatwiające tworzenie projektów nakładki typu ZwGeo, czy ZwTraffic. |
| |
offline ![]() marcelina fachowiec
![]() |
Chciałabym coś zmienić w swoim wnętrzu i szukam sklepu online, który posiada w ofercie obrazy z kwiatów. Czy możecie polecić sprawdzone sklepy z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam sklep Digitaldruk. Oferta na stronie https://digitaldruk.pl/308-obrazy-na-plotnie- kwiaty |
| |
offline ![]() Artur1994 praktykant
![]() |
Niestety, ale nie znam firmy RT STUDIO, ale osobiście mogę polecić firmę Zoya Home, która jest bardzo kreatywna odnośnie projektowania wnętrz. Zrobili mi taki projekt, że aż nie mogłem w to uwierzyć, że to tak pięknie będzie wyglądało. Zerknij do nich, może oni podpasują. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z ich usług! |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Cobby praktykant |
|
| |
offline ![]() e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
![]() ![]() |
Szanowni Państwo, |
| |
![]() Gość: icufekureloxu praktykant |
|
| |
![]() Gość: emanidubaqi praktykant |
|
| |
![]() Gość: eonavafamefu praktykant |
|
|
Projektowanie i aranżacja wnętrz
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Firma wykonująca system smart home Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Planuję zainstalować smart home w domu w Krakowie i szukam ekipy, która pomoże mi to zrobić profesjonalnie. Ktoś coś poleca?
- Praca na budowie, a problem z nietrzymaniem moczu Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Chodzi o męża pracującego na budowie...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 354 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się nad tym, czy w trakcie budowy domu będą potrzebne usługi kominiarza? Znajoma poleciła mi takie rozwiązanie jak Kominiarz Jakub Małmyga usługi ko...
- Księgowa Liczba postów: 68 Grupa: Firmy budow... Czy polecicie jakieś biuro rachunkowe w Warszawie?
- Promocja firmy Liczba postów: 104 Grupa: Firmy budow... Dynamiczny rozwój technologii, w szczególności cyfrowej, oraz coraz łatwiejszy i powszechniejszy dostęp do niej, przyczynia się do przenoszenia wielu działań do...