Projektowanie i wykańczanie w jednym ?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

16 listopada 2010, 18:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Kupiłam niedawno mieszkanie, ale wiele wymaga jeszcze dopracowania. Poczynając od ścian (malowanie itp.) a kończąc na całkowitym wyglądzie wnętrz. Nie wiem od kiedy (ale wiem, że jest to dość świeżym pomysłem) istnieje możliwość zatrudnienia całej ekipy, która za Ciebie lub w konsultacjach z Tobą zajmie się mieszkaniem od podstaw, aż do całkowitego umeblowania i udekorowania. Firma N-design proponuje takie usługi, w dodatku z nadzorem autorskim i udokumentowaniem wszystkich prac.

Napiszcie szczerze - skorzystalibyście z takiej usługi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2010, 22:31

skorzystalbym, oczywiscie jezeli finanse spokojnie na to pozwalalyby ... oczywiscie trzeba taka firme dobrze sprawdzic ... zalety sa oczywiste: 1. robi jedna firma, wiec w razie reklamacji nie ma problemu wydzwaniania do kilku ludzi, ktorzy zwalaja wine na innego, ktory zrobil cos wczesniej 2. jezeli firma jest dobra, to dodatkowo podrzuca sporo ciekawych pomyslow z poprzednich realizacji 3. wszystko udokumentuja 4. wprowadzajac zmiany nie musisz szukac innego fachowca, bo ten mowi, ze "tego" lub "tamtego" nie robi itp

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2010, 22:55

Ja wolę szukać swoich pomysłów w internecie :) np. TU :) Jest mnóstwo projektów i wszystkie są śliczne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2010, 11:10

No ja bym skorzystał jak najbardziej tak jak mówi Radex to jest wygoda i oszczędność czasu na szukanie każdej firmy z osobna, myślę, że śmiało możesz skorzystać z ich usług

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2010, 15:10

Witam,
Jeśli Pani nie dokonała jeszcze wyboru firmy projektowo-wykończeniowej, to proszę zapoznać sięz naszą ofertą.: www.wrobest.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 131

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >