Kreuję wnętrza nowoczesne i klasyczne, minimalistyczne i
barokowe ...
ale zawsze urzekające charakterem. Są to mieszkania,
domy, apartamenty, przestrzenie biurowe, gabinety lekarskie,
studia urody, restauracje oraz inne miejsca, które z
założenia mają być funkcjonalne i piękne.
projekt pomieszczenia 390 pln
cennik i potfolio na:www.strefa-artdesign.pl
offline strefa design praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: plotek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Gość: pablosso praktykant |
|
| |
|
|
| |
offline Filip majster
|
Pewnie,że dużo prościej jest powierzyć komuś zaprojektowanie domu czy mieszkania ale to zależy od podejścia. Ja zdecydowanie wolę to robić sam, bo po pierwsze nikt tak jak ja nie zna lepiej mnie i mojej rodziny a poza tym to jest frajda jak samemu się coś stworzy. Ostatnio urządzaliśmy pokój syna i wybierając np. kolory ścian korzystałem z fajnego pomocnika http://www.magnatfarby.pl/inspiracje/magnat-kreator/#/wnetrz a. Wcześniej korzystaliśmy z podobnych stron i projektując różne pomieszczenia w domu, dość odważnie zaczęliśmy bawić się kolorami i strukturami, co dało ekstra efekty. Nie mamy jeszcze zbyt dużo mebli ale dobrze dobrane podłogi i kolory/struktury ścian nadają wnętrzom prawdziwy charakter - meble są już tylko dodatkiem. |
| |
Kompletnie się z Tobą nie zgadzam. Moi sąsiedzi z usług decoroom korzystali i musze przyznać, że przeforsowali kilka rozwiazań ich architekci na które znajomi nie chcieli się zgodzić, a teraz im za to serdecznie dziekują jednak co wiedza i zmysł projektowy to jednak nie to co oko laika. |
|