offline MartaPietrzyk praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline PawelRoch majster
|
W kwestii systemów zdalnego sterowania domem to wartym uwagi są systemy inteligentnego sterowania ogrzewaniem, o których warto sobie poczytać np tutaj https://fhome.pl/blog/czy-inteligentne-sterow anie-ogrzewaniem-moze-przyniesc-realne-oszczednosci-jak-syst em-ten-przelozy-sie-na-twoje-rachunki/ Wiele mówi się o oszczędnościach w kwestii ogrzewania, ale pomija się w tej kwestii udział nowych technologii, które realnie mogą przynieść oszczędności. Ja sam mam taki system i sobie chwalę bo umożliwia mi wyłączenie ogrzewania w mieszkaniu, gdy nie jest ono jednak potrzebne, a mnie nieoczekiwanie nie ma w domu, a wszystko to mogę zrobić na odległość, siedząc na spotkaniu ze znajomymi albo będąc w pracy. Nie ma co się bać nowych technologii bo mogą realnie zwiększyć komfort życia i wpłynąć na oszczędności ;) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: olina praktykant |
|
| |
offline 90kiero90 praktykant
|
|
|
Proste sterowanie domem
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż Liczba postów: 218 Grupa: Ekspert int... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta zabezpieczeń holograficznych lub....
- monitoring posesji Liczba postów: 63 Grupa: Ekspert int... Macie sporo racji. Warto dmuchać na zimne.
- Nowe umiejętności Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int...
- Praca zespołowa Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...