Przelewy do Polski

« Powrót do grupy: Trudne tematy

29 sierpnia 2017, 10:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak wysyłacie przelewy do Polski z UK? Przez bank czy macie może ciekawą alternatywę?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2017, 09:40

No oczywiście, że mamy. Przez bank się nie opłaca, bo wtedy tracimy naprawdę spore ilości ciężko zarobionych pieniędzy. Dużo lepszą alternatywą dla takich przelewów jest https://varsoviafx.co.uk/ . Nie dość, że koszty dużo mniejsze niż w bankach, to do tego transakcje są rozliczane praktycznie natychmiast, a pieniądze w Polsce można odebrać nawet na poczcie.

Ten post był edytowany przez ktosia dnia: 24 grudnia 2017, 09:41
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2020, 23:17

przez bank się zupełnie nie opłaca!!! nie dość że trwa to kilka dni to jeszcze dużo kosztuje, ja robię od lat przelewy kartą za pomocą transfer24 pieniądze w kilka godzin są u odbiorcy w złotówkach, polecam w 100%

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lutego 2020, 23:53

Użytkownik Gość: R3ksio napisał: przez bank się zupełnie nie opłaca!!! nie dość że trwa
to kilka dni to jeszcze dużo kosztuje, ja robię od lat
przelewy kartą za pomocą transfer24 pieniądze w kilka
godzin są u odbiorcy w złotówkach, polecam w 100%

jakie kilka godzin, w kilka minut!!! ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2020, 13:43

przelew przez transfer24 kosztuje niewiele nawet 59p i księgowanie w kilka minut, to mega fajna sprawa przy wysyłaniu przelewów na polskie konta,

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2021, 20:39

Jak dla mnie najlepszą ofertę ma biur rachunkowe u Pani Jdwigi Adamus w biurze ABACUS na warszawskim Ursynowie. Ja jestem ich klientem od lat i jestem bardzo zadowolona. Biuro oferuję kompleksowe ceny i maja super przyjacielskie podejście do klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2021, 23:10

Ja mam nośnik, na którym mam zapisane wszystkie potwierdzenia przelewów zagranicznych. Teraz chciałbym się go pozbyć i skutecznie wymazać dane, więc korzystam z rdc.pl/sponsorowany/niszczenie-nosnikow-danych-postawy-prawn e-i-procedura-dlaczego-jest-to-konieczne/ żeby zrobić to zgodnie z prawem i tak, żeby pozbyć się tego na zawsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 maja 2021, 20:25

Użytkownik Prodek napisał: Jak wysyłacie przelewy do Polski z UK? Przez bank czy macie
może ciekawą alternatywę?

Przez http://transfer24.eu głównie za prostotę i szybki przelew który po kilku minutach przeliczony na złotówki

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2021, 23:21

Ja moge polecić dobre biuro ale w Warszawie i jest to biuro https://www.expertointributis.com/kontakt . Biuro oferuje bardzo atrakcyjne ceny i naprawdę można liczyć na fachową pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2021, 20:18

od wielu lat wysylam przez transfer24 pieniadze zawsze na czas polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >