Przelewy internetowe

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

30 marca 2017, 12:53

Zgadzam sie: good 0 bad

W dzisiejszych czasach bankowość internetowa to jedna z ważniejszych rzeczy kiedy prowadzimy firmę.Dlatego tak ważna jest kwestia w wyborze odpowiedniego dostarczyciela takiej usługi jaką są przelewy online. Ja korzystam z eService i uważam, że mają bardzo dobra ofertę. Jeśli jesteś zainteresowany to sprawdź sam na ich stronie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2017, 20:04

Ja pracuję część roku w Anglii, mam też tam założone konto bankowe,
więc jak jest pilna potrzeba to wtedy przez te stronke https://urofx.com/ robie przez neta przelew do domu, zawsze dochodzi bez żadnych problemow.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2017, 22:18

Ja przelewam z anglii przez Transfer24

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2017, 23:51

Robiąc przelewy do Polski od jakiegoś czasu korzystam z transfer24. Potrzebna jest tylko karta kredytowa, albo debetowa i dane odbiorcy, żadnych innych dokumentów. Ostatnio wysyłałam 100 funtow i zapłaciłam 1,30 funta.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2017, 20:54

czy transfer24 wymaga dokumentów ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 czerwca 2017, 21:58

Nie są potrzebne żadne inne dokumenty potrzebna tylko karta visa lub mastercard.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2017, 11:13

Większość z nas dokonuje płatności online. Nie mamy czasu stać w kolejce na poczcie, aby zapłacić fakturę za prąd czy gaz. Dla każdego z nas ważny jest nie tylko czas, który możemy poświęcić ważniejszym sprawom, ale także bezpieczeństwo transakcji. Najlepszym rozwiązaniem jest korzystanie z usług firm takich jak http://www.bluemedia.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2017, 10:01

przelew internetowy to nic trudnego, szybko, łatwo i przeważnie bezpłatnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2018, 20:36

To prawda że prowadząc firmę , trzeba pomyśleć o płatnościach online. Warto jest wybrać firmę która przede wszystkim zapewni bezpieczne płatności a także nadzór nad nimi. My korzystamy z https://www.przelewy24.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2022, 10:43

Też trzeba się orientować, gdzie się opłaca robić przelewy - zwłaszcza, jak chodzi o te w całkiem innej walucie. Ja ostatnio znalazłam stronę easysend pl , gdzie jest możliwość prowadzenia przelewów w dowolnych walutach i jest to nawet darmowe. Mają oni tam korzystny kurs, natomiast przelew trafia do odbiorcy nawet następnego dnia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19437 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >