Przelotne skrzynki listowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

9 marca 2015, 23:21

Zgadzam sie: good 0 bad

A może dać w drzwi wejściowe skrzynki przelotne? Co sądzicie? http://metal-laser.pl/skrzynki-pocztowe/skrzy nki-przelotowe-proste/

Mój znajomy taką ma, ale jest gospodarzem wspólnoty, więc czesto ludzie mu wrzucają różne dokumenty przez nią, więc mu się przydaje. A tak to nie wiem czy jest aż tak potrzebna. No zależy pewnie od sytuacji :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2015, 13:30

A liczysz się z utratą ciepła? To samo jakbyś wyrąbał dziurę siekierą i zatkał kartką papieru licząc na to, że będziesz miał ciepło w domu.
Pomysł fajny, w istocie amerykański lecz nie do Polskiego klimatu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2015, 12:32

A to gdzie się taką skrzynkę montuje, że niby taka utrata ciepła?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 16:53

W drzwiach zewnętrznych jak w USA na filmach lub jest też inny rodzaj do zamontowania w bramie wjazdowej na przykład. Jakbym na własne oczy nie widział to bym nie uwierzył, że ktoś w PL jest w stanie zamontować taką skrzynkę w drzwiach.
W bramie wjazdowej jak najbardziej OK.

P.S. pod tym linkiem wcześniej były inne rzeczy więc może się wydawać oczywistym, że chodzi o skrzynki do bramy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 311

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >