Przenieść się na czas remontu łazienki i kuchni?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

15 kwietnia 2016, 13:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Podobno to jest dobre rozwiązanie dla tych, którzy są w trakcie większych remontów. Wiadomo, że bez kuchni i łazienki ciężko przetrwać, zwłaszcza jak ma się małe dzieci. Podobno takie rozwiązania jak mają na stronie Sun&Snow są najlepszą opcją.
Można tam wynajmować mieszkania na kilka dni na przykład. To jest ogólnie dla turystów, ale nie ma znaczenia czy po prostu chcesz tam pomieszkać zanim skończy się remont.
Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Uchwyty do kuchni Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Ja mam w kuchni uchwyty wpuszczane w fronty – są minimalistyczne i bardzo praktyczne, bo nie wystają. Jeśli jednak wolisz coś klasycznego, to sprawdź modele z m...
  • EGIPT OD PODSZEWKI Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Czym wyróżnia się ta oferta? Przede wszystkim indywidualnym podejściem do każdego turysty. Zamiast typowych wycieczek turystycznych, masz okazję odkrywać Egipt....
  • budowa domu - porady Liczba postów: 414 Grupa: Trudne tema... O 7 sposobach na zabezpieczenie domu przeczytacie w tym artykule na stronie najlepsze otwieranie
  • Jaki podział domu po rozwodzie? Liczba postów: 1074 Grupa: Trudne tema... A może uda Wam się jakoś porozumieć? Może nie wszystko jeszcze stracone? Nie podejmujcie zbyt pochopnie decyzji o rozstaniu, bo może jeśli się postaracie to uda...
  • Gry komputerowe Liczba postów: 120 Grupa: Trudne tema... Cześć! Korzystam z Mostbet od kilku miesięcy i mogę rozwiać Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o bonus powitalny, jest to bardzo korzystna oferta, szczególnie dla....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19439 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >