offline ![]() feliimilii doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
![]() |
Barszcz z uszkami robie tak ze jak zostanie mi ciasto z pierogów to robie tak ze biore troche bigosu wigilijnego i osobno na masełku przesmazam namoczone grzybki i gotuje razem z kapustką blenderem miele na drobniejsze i to jest mój farsz do uszek :) co do barszczu to na wywarze warzywnym gotuje buraki najlepiej suszone ale jesli nie macie to mogą byc świeże pokrojone w talarki gdy puszcza sok dorzucacie kwasek cytrynowy wtedu nie straci wam barszcz koloru dorzucacie majeranek, czosnek w ząbkach ale naciety,ziele angielkie (1) i lisć laurowy (1) sól, pieprz icukier dla mnie najlepszy barszcz to taki słodko, kwaśno pieprzny ;p |
| |
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kasia7 praktykant
![]() |
Przepis na lukier, idealny do świątecznych wypieków! |
| |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() emilka majster
![]() |
|
| |
offline ![]() madejski fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() poldsi inżynier
![]() |
|
|
Przepisy świateczne ;)
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- wegetarianskie przepisy Liczba postów: 86 Grupa: Przepisy ku... Dla kogo odżywki białkowe WPI będą dobrym wyborem? Ponieważ ten rodzaj białka przyswaja się znacznie szybciej niż koncentrat białka serwatkowego, będzie świetną...
- orzechy! Liczba postów: 56 Grupa: Przepisy ku... Ważne jest żeby orzechy pochodzily z dobrego źródła, tu https://eoovita.pl/ znajdziesz dobre orzechy
- Pyszny koktajl na pożywne śniadanko Liczba postów: 77 Grupa: Przepisy ku... Podczas poszukiwania idealnej odżywki białkowej dla siebie, musisz przede wszystkim wziąć pod uwagę: zapotrzebowanie na białko, tryb aktywności fizycznej, rodza...
- Przepisy na jesień Liczba postów: 40 Grupa: Przepisy ku... Jeśli prowadzicie kawiarnię, food trucka albo stoisko gastronomiczne, koniecznie sprawdźcie ofertę CandyBike - wata cukrowa na imprezę . To nie tylko klasyczna....
- Herbata Liczba postów: 84 Grupa: Przepisy ku... Cześć wszystkim! Ostatnio szukałem dobrej jakości herbat, bo mam dość tych marketowych, które smakują nijako. I tak trafiłem na świetny sklep z herbatami, który...