offline feliimilii doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
Barszcz z uszkami robie tak ze jak zostanie mi ciasto z pierogów to robie tak ze biore troche bigosu wigilijnego i osobno na masełku przesmazam namoczone grzybki i gotuje razem z kapustką blenderem miele na drobniejsze i to jest mój farsz do uszek :) co do barszczu to na wywarze warzywnym gotuje buraki najlepiej suszone ale jesli nie macie to mogą byc świeże pokrojone w talarki gdy puszcza sok dorzucacie kwasek cytrynowy wtedu nie straci wam barszcz koloru dorzucacie majeranek, czosnek w ząbkach ale naciety,ziele angielkie (1) i lisć laurowy (1) sól, pieprz icukier dla mnie najlepszy barszcz to taki słodko, kwaśno pieprzny ;p |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kasia7 praktykant
|
Przepis na lukier, idealny do świątecznych wypieków! |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline emilka majster
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline poldsi inżynier
|
|
|
Przepisy świateczne ;)
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- Kebab w kajzerce Liczba postów: 11 Grupa: Przepisy ku... interesująco
- Tanie przepisy Liczba postów: 11 Grupa: Przepisy ku... Witam wszystkich! Jeżeli lubicie odkrywać nowoczesne kulinarne pomysły, to mam coś dla Was!. Trafiłem na świetną witrynę, gdzie krok po kroku dowiecie się na pr...
- Polecamy restauracje? Liczba postów: 63 Grupa: Przepisy ku... Jak ktoś szuka fajnego miejsca w Warszawie, to od siebie polecam https://www.bursztynowabistro.pl/ Super klimat, smaczne jedzenie i wyjątkowe sery, które doskon...
- Pyszna tarta Liczba postów: 20 Grupa: Przepisy ku... interesująco
- Pasta jajeczna Liczba postów: 7 Grupa: Przepisy ku... Ja daję jeszcze musztardę i pomijam ogórka