W przyszłym miesiącu czeka mnie przeprowadzka zastanawiam się nad skorzystaniem z usług firmy przeprowadzkowej. Jestem trochę nieufna wobec różnych takich "specjalistów" dlatego wolę kogoś sprawdzonego. Jakie dobre i tanie firmy transportowe działają w Warszawie?
offline fenny doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dommin doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline GrzegorzPLN majster
|
|
| |
offline aurora majster
|
Firmy przeprowadzkowe odwalają za nas niezła robotę i tak naprawdę wcale ich usługi dużo nie kosztują. Ostatnio patrze na stronę Japa&Co i doznaje oświecenia: nie trzeba biegać do spożywczaka po pudła, bo firma gwarantuje coś takiego. Nawet mogą mi pomóc majciochy pakować:) |
| |
offline mamamia doświadczony
|
Na pewno najlepsze opinie są o Japa&Co. Pracują tam naprawdę bardzo dobrzy specjaliści (to, że również przystojni to inna sprawa kaloszy ;) Ogólnie pomagają kompleksowo w przeprowadzkach, także nawet wszystko zapakują, jeżeli będziesz chciała. Przynajmniej przeprowadzka nie będzie taka męcząca. |
| |
Reklamy Google | |
offline szuracz doświadczony
|
Ja tam wolę kupić własne kartony przeprowadzkowe (polecam firmę NEOPAK) i auto wynająć - wychodzi taniej niż te całe firmy. |
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
wiesz nie każdy ma przecież auto, czas i siłę, żeby samemu się przeprowadzać, pakować i ładować, a potem wyładowywać samemu z auta, szczególnie jeśli nie mamy żądnych mężczyzn do pomocy :P ja jak mieszkałam we Wrocławiu musiałam zawsze sama sobie z tym radzić, dlatego lepszy rozwiązaniem było wynajęcie takiej firmy transportowej i dzięki temu mój wkład ograniczył się jedynie do zapakowanie drobiazgów w pudła, ale nie musiałam przynajmniej tego później dźwigać |
| |
Gość: newpal praktykant |
wydaję mi się, że przy tego rodzaju akcjach, firma do przeprowadzki jest warunkiem obowiązkowym, już sobie wyobrażam jak cała rodzina się pakuje, kłóci i na końcu źle zabezpiecza rzeczy, oczywiście cała akcja trwa parę dni, a profesjonaliści mają wprawę, więc wpadną, zapakują, zawiozą i rozpakują i po sprawie |
| |
Gość: turan praktykant |
Jesli chodzi o firmy przeprowadzkowe to mi kumpel z pracy dał kontakt do http://www.emkatrans.pl/ jak przenosilismyt sie z żoną do nowego mieszkania i musze przyznac ze byłem pozytywnie zdziwiony jak panom to wszystko sprawnie poszło :) Obrotni, sprawni - szybko popakowali, przewiezli, pomogli rozładować. Bez nich byśmy nie dali rady, bo żona w ciązy, a ja musiałem czuwać nad naszym rozwydrzonym 3-latkiem :) |
| |
offline kulkap praktykant
|
Niepotrzebnie się denerwujesz. Ja przeprowadzałam się w Sopocie i korzystałam z usług firmy. Byłam bardzo zadowolona. Panowie bezpiecznie przewieźli mi wszystkie moje meble, część ciuchów. :) Później wnieśli mi je do domu. Znacznie ułatwiło mi to cały bałagan związany ze zmianą mieszkania. Śmiało mogę polecić Ci takie rozwiązanie. |
Ten post był edytowany przez kulkap dnia: 5 lipca 2014, 17:39 | |
|