Przestrzegam przed firmą PORTA

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 czerwca 2008, 01:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym przestrzec wszystkie osoby zainteresowane zakupem drzwi firmy PORTA przed produktami tej firmy. Z moich doświadczeń wynika, że drzwi fornirowane są fatalnej jakości. Zakupiłam 6 sztuk drzwi typu TOLEDO, z tego 5 sztuk reklamowałam z powodu licznych wad: zarysowania, ubytki w fornirze, odklejający się fornir, niedolakierowane fragmenty itd. Gdybym wiedziała, że drzwi będą tak marnej jakości, nigdy nie zdecydowałabym się na ich zakup. Naiwnie liczyłam, że wysoka cena drzwi łączyć się będzie z dobrą jakością. Co gorsza, pierwsza reklamacja nie przyniosła spodziewanych efektów. Obecnie czekam na rozpatrzenie kolejnej reklamacji. Mam tylko nadzieję, że przyniesie ona skutek. Dodam jeszcze, że na rozpatrzenie pierwszej reklamacji czekałam ponad 5 tygodni. Moje zastrzeżenia budzi także sposób załatwiania reklamacji za pośrednictwem przedstawiciela handlowego firmy PORTA. Aby dowiedzieć się, co dzieje się z moimi drzwiami i kiedy drzwi będą naprawione, musiałam dzwonić do PORTY, bowiem przedstawiciele handlowi nie potrafili udzielić mi rzetelnej informacji. Nikomu nie życzę tak fatalnego zakupu i niekompetentnej obsługi ze strony handlowców!
:cr :!: y: :x

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 393 Grupa: Firmy budow... Szukasz solidnego rozwiązania na transport towarów z Chin? Sprawdź ofertę https://kolejchinypolska.pl/. To firma, która zajmuje się kompleksowym transportem kol...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 148 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, klinkier to doskonały materiał do dekoracji ścian, który zachwyca swoją trwałością i elegancją. Możliwości aranżacyjne tego materiału są nieog...
  • Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 22 Grupa: Firmy budow... Szukasz wsparcia w zarządzaniu firmą? Poznaj ofertę BPX i system SAP https://www.bpxglobal.com/rozwiazania/sa p/ lidera wśród rozwiązań ERP. To inteligentne i ko...
  • prace na wysokości Liczba postów: 53 Grupa: Firmy budow... Do takich prac na wysokościach trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia? Szukam aktualnie jakichś ciekawych ofert pracy za granicą i nie wiem za bardzo, na co....
  • Firma Budowlana Warszawa Woj. Mazowieckie Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Ja natomiast skorzystałem z usług firmy Domix, która specjalizuje się w domach szkieletowych. Polecam szczerze!

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 241

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >