Przestrzegam przed firmą PORTA

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

16 czerwca 2008, 01:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałabym przestrzec wszystkie osoby zainteresowane zakupem drzwi firmy PORTA przed produktami tej firmy. Z moich doświadczeń wynika, że drzwi fornirowane są fatalnej jakości. Zakupiłam 6 sztuk drzwi typu TOLEDO, z tego 5 sztuk reklamowałam z powodu licznych wad: zarysowania, ubytki w fornirze, odklejający się fornir, niedolakierowane fragmenty itd. Gdybym wiedziała, że drzwi będą tak marnej jakości, nigdy nie zdecydowałabym się na ich zakup. Naiwnie liczyłam, że wysoka cena drzwi łączyć się będzie z dobrą jakością. Co gorsza, pierwsza reklamacja nie przyniosła spodziewanych efektów. Obecnie czekam na rozpatrzenie kolejnej reklamacji. Mam tylko nadzieję, że przyniesie ona skutek. Dodam jeszcze, że na rozpatrzenie pierwszej reklamacji czekałam ponad 5 tygodni. Moje zastrzeżenia budzi także sposób załatwiania reklamacji za pośrednictwem przedstawiciela handlowego firmy PORTA. Aby dowiedzieć się, co dzieje się z moimi drzwiami i kiedy drzwi będą naprawione, musiałam dzwonić do PORTY, bowiem przedstawiciele handlowi nie potrafili udzielić mi rzetelnej informacji. Nikomu nie życzę tak fatalnego zakupu i niekompetentnej obsługi ze strony handlowców!
:cr :!: y: :x

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Cześć, mam problem z doborem mebli do mojego niewymiarowego mieszkania i zastanawiam się nad meblami na zamówienie. Macie może jakieś rekomendacje? Oczywiście,....
  • hala namiotowa Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Według mnie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań wysokiej jakości hali namiotowej zarówno w przypadku zakupu i wynajmu to jak najbardziej mogę polecić Wam do s...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 373 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie firm które wykonują hale stalowe to ja szczerze polecam producent konstrukcji stalowych to oni mają dobre oferty na konstrukcje stalowe i hale dl...
  • Świetny sklep instalacyjny Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Hej wszystkim, Jeśli szukacie dobrego sklepu instalacyjnego, serdecznie polecam SIB (sklep instalacyjny w bielsku białej). Mają wszystko, co potrzebne do instal...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 135 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19425 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 231

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >